Vonaton álláskeresői jegy?
Figyelt kérdés
Az meg milyen? Barátnőm mondta, hogy minap hallotta, hogy ilyen jegyet vesznek, közben meg aznap nem is állást keresnek. Tényleg létezik ilyen?2011. jún. 24. 12:24
1/9 anonim válasza:
Maxium áfás számlát kért róla, mivel ha bejelentett álláskereső vagy, akkor az önkormányzat kifizeti a jegyeidet, amivel mész állásinterjúra.
2/9 anonim válasza:
Álláskeresésre szerintem nem jár. Akkor viszont jár, ha munkaügyi központ által finanszírozott tanfolyamra jársz.
3/9 anonim válasza:
De jár :) Ha pályakezdő álláskeresőként regisztrálva vagy a munkaügyiben, és bejársz azokra az időpontokra, amiket kérnek, akkor fizetik azokat az útakat, amikor az ember állásinterjúra megy.
4/9 anonim válasza:
Oké, de akkor ténylegesen oda kell menni a központba. Hogy azután az ember elmegy shoppingolni, azt már nem ellenőrzik le.
5/9 anonim válasza:
Nekem azt mondták,hogy nincs ilyen.Igaz én nem vonatra kértem volna támogatást,hanem bkv bérletre.Mivel nincs munkám,és állást keresek eléggé kéne...
6/9 anonim válasza:
BKV bérletre persze hogy nem adnak. De ha elmész interjúra, akkor pl. a vonaljegyeket kifizetik.
7/9 anonim válasza:
Ez a baj...a magyar ember semmit nem kaphat meg.Ha munkanélküli vagyok evidens,hogy nincs pénzem bérletre,de állásinterjúra csak bkv-val tudok eljutni...ilyenkor marad a bliccelés... :(
8/9 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok, előtte 3 évet végigdolgoztam suli mellett, mégis 1 forint segélyt nem kapok, mivel "csak" diákmunkáztam. Hol itt az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!