A MÁV személykocsikon a WC tartalma a sínek közé jut köztük ha valaki használ papírt akkor a szaros papír is amit aztán a szél befújhat akár településre is. Miért nem tudnak a vonatokra tartályt tenni?
szerintem ez kéne a repülőkre is. zseniális megoldás
2011. jún. 23. 01:55
2/12 anonim válasza:
nem
2011. jún. 23. 02:04
3/12 anonim válasza:
Újabban már tesznek, amúgy ritkán fújja el a szél, mert a víztől, és egyéb matériáktól nedves.
2011. jún. 23. 02:05
4/12 anonim válasza:
Kapaszkodj meg: Nem csak a MÁV személykocsijain van így...
2011. jún. 23. 06:45
5/12 anonim válasza:
Már bocs, de ki az, aki mer sz*rni egy vonaton? A hugy meg felszárad. Egyébként tényleg bevett szokás...
2011. jún. 23. 09:10
6/12 D.O.81 válasza:
Kérdező!
Jobban szeretsz olyan szerelvényen ülni, ahol a slozi le van zárva, mert a tartály tele van és két napja már, hogy nem tudták/akarták űríteni és a +40 fokban már egyész jól megérett anyag szagát kell szívnod az utazás alatt, mert az ablak is úgy van kialakítva, hogy nem lehet kinyitni, mert kényes a klíma?!
Üdv!
2011. jún. 23. 09:54
7/12 bromkrezol válasza:
Képzeljétek el, hogy valaki Németországban jól bezabált uborkasalátából, és végigfossa Rostocktól Szófiáig az utat. És az anyag ott szárad a sínek mentén, csipegetik a madarak, viszi a szél. Globális immunalizálás :)
2011. jún. 25. 09:40
8/12 anonim válasza:
09:40
bazzeg épp most fordult meg a kaja a számban. xd
2011. jún. 25. 18:17
9/12 anonim válasza:
A kutyaszart se szokták felszedni, az is ott van mindenhol. Lebomlik egy idő után.
2011. jún. 25. 23:03
10/12 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Az újabb (leginkább IC, de ha jól tudom, a felújított Bhv) kocsikon már zárt rendszerű a WC, ott ugye ezzel nincs probléma (ha nincs dugulás, illetve ürítik rendesen.)
A régebbi kocsiknál meg én azon gondolkodtam el, hogy ugyan ki van írva, hogy az állomáson ne használják a WC-ket, de a gyors vonat nem áll meg mindenhol, így pottyanhat éppen gyalogátkelőhelyre is a cucc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!