Van a BKV-nál diákkedvezmény a Budapest 24 órás jegyekre vagy úgy egyáltalán?
Napijegy csak teljes áron van, 1500 forint volt legutóbb.
Diákoknak csak a 30 napos bérlet van kedvezményesen.
30 napos már nincs, havi bérlet van. Na meg tulajdonképpen a kétheti bérletet kivéve az összes bérletre van diákkedvezmény. Plusz van olyan, hogy szemeszterbérlet, az meg eleve csak diákoknak van.
Aminek viszont a nevében benne van, hogy "jegy", arra nincs sajnos semmilyen kedvezmény.
ja, eleg hulyeseg hogy egy hetre jobban megeri diak havit venni mint hetit...
nem ertem miert nem mindenre adjak a kedvezmenyt
Annak is igaza van, aki 30 napos bérletet mond, mert valószínűleg így került be a köztudatba. Én is így kértem, de a Lehel téri BKV pénztárban felvilágosított a pénztáros "bácsi", hogy havi bérlet van, ami a hónap napjainak számtól függően 28, 29, 30 vagy 31 napig érvényes. (S amióta ezt a rendszert bevezették a bélyegzés logikája nem is változott. pl. január 5-től február 4-ig.)
A 24 órás jegyre pedig azért nem lehet kedvezmény, mert valamilyen formában az is egy kedvezményes áru jegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!