Vehetek vonatra diákbérletet úgy, hogy nem a lakhelyem és iskolám között járok?
Figyelt kérdés
Elég gyakran járok Miskolcra, mert elkezdtem egy autóvezetői tanfolyamot és vezetni Miskolcra kell bejárnom. Iskolába viszont nem Miskolcra járok. Így vehetek diákbérletet?2011. jún. 21. 16:27
11/15 anonim válasza:
Igazolás: X helyen laksz, Y helyen jársz iskolába, de a gyakorlatot Z helyen végzed, akkor az iskola ad róla igazolást, hogy vehess X-Z bérletet az X-Y mellé/helyett.
12/15 A kérdező kommentje:
Ezek után azt mondom, hogy akkor a vezetésemet ne támogassák, de a nyelvvizsga mindenféleképpen kell, kötelezi az állam a diploma megszerzéséhez. Akkor ez minek számít??????
2011. jún. 22. 08:09
13/15 anonim válasza:
Semminek.
Az állam az ISKOLÁBA JÁRÁSODAT támogatja. Érted? Semmi mást.
Az állam nyelvvizsgát ír elő, nyelvvizsga tanfolyamot nem. Senki nem kötelez arra, hogy te miskolcra járj nyelvet tanulni, csak arra hogy legyen nyelvvizsgád.
Amúgy ez a két tanfolyam, alsó hangon 120 ezer forint, vizsgadíjakkal, ha emellett spúrkodsz 5000 ft-nyi jegyen, akkor ennyi vagy.
14/15 A kérdező kommentje:
Jó volna, ha csak 120000 forint lenne!
2011. jún. 23. 20:41
15/15 anonim válasza:
Azt írtam alsó hangon. Gyengébbek kedvéért azt jelenti: minimum.
Ha jóval több mint 120 ezret ki tudsz (tudtok inkább...) adni, akkor szerintem ne sirámolj, hogy 5000-ért jegyet kell venned és az állam nem pénzeli az ilyen utazásaidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!