Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mivel tudnék eljutni a Deák...

Mivel tudnék eljutni a Deák Ferenc térre? ( Széchenyi tér)

Figyelt kérdés

Hamarosan kezdődik a nyári gyakorlatom, az egyik Széchenyi téri szállodában . Rákospalotáról fogok bejárni.

Nem szeretnék metróval járni, amikor csak tudom, kerülöm, egész évben avval jártam mindennap oda-vissza többször is és még fogok is.

Viszont szeretnék inkább a felszínen tömegközlekedni. Elvileg 5-össel betudok menni Astoriáig, de utána nem ismerem a tömegközlekedést. De ha jól tudom jár villamos Astoria és Deák tér között. Erre kérnék tippet, erre a rövid szakaszra hogyan, mivel.

2011. jún. 15. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

9,47,49,109.

Azért ez el fog tartani 45-50 percig csúcsidőben.

De azért, ha már helyi vagy, tisztában kellene lenned a tömegközlekedéssel, illetve az utánanézési helyekkel.

Egy másik verzió, ha nagyon unatkoznál: 104/204/170 - > 196/196A -> 173 -> 9

Vagy 125 -> 7 -> 9

2011. jún. 15. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Van a BKV-nak is útvonaltervezője, vagy az utvonalterv.hu. Nézz utána.
2011. jún. 15. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most Deák vagy Széchényi (ex Roosevelt)?

Ha 5-ös busszal jössz és a Deák a cél akkor AStoria és séta vagy átszállsz 1 megállóra 47-49 villamosra.

Ha a Széchényi (ex Roosevelet) akkor 5-ösel a Ferenciek teréig ott lesétálsz a Duna partra és 2-es villamossal a Széchényi térig.

2011. jún. 15. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
huh uccsó, köszi szépen, ez eszembe se jutott! ez a legjobb ötlet. Tökéletes ez az útvonal:)
2011. jún. 15. 21:09
 5/5 anonim válasza:
Nem túl okos dolog villamossal közlekedni, 3 szor több időt vesz igénybe mint a metro.
2014. júl. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!