Mivel tudnék eljutni a Deák Ferenc térre? ( Széchenyi tér)
Hamarosan kezdődik a nyári gyakorlatom, az egyik Széchenyi téri szállodában . Rákospalotáról fogok bejárni.
Nem szeretnék metróval járni, amikor csak tudom, kerülöm, egész évben avval jártam mindennap oda-vissza többször is és még fogok is.
Viszont szeretnék inkább a felszínen tömegközlekedni. Elvileg 5-össel betudok menni Astoriáig, de utána nem ismerem a tömegközlekedést. De ha jól tudom jár villamos Astoria és Deák tér között. Erre kérnék tippet, erre a rövid szakaszra hogyan, mivel.
9,47,49,109.
Azért ez el fog tartani 45-50 percig csúcsidőben.
De azért, ha már helyi vagy, tisztában kellene lenned a tömegközlekedéssel, illetve az utánanézési helyekkel.
Egy másik verzió, ha nagyon unatkoznál: 104/204/170 - > 196/196A -> 173 -> 9
Vagy 125 -> 7 -> 9
Most Deák vagy Széchényi (ex Roosevelt)?
Ha 5-ös busszal jössz és a Deák a cél akkor AStoria és séta vagy átszállsz 1 megállóra 47-49 villamosra.
Ha a Széchényi (ex Roosevelet) akkor 5-ösel a Ferenciek teréig ott lesétálsz a Duna partra és 2-es villamossal a Széchényi térig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!