Budapestiek! Hogy kell használni a metrót?
Elég hülye egy kérdés... :D
Tudom, de csak kiránduláson voltam eddig Pesten, és tudjátok, ott ofő intézi, csak őt kellett követni, és olyan bonyolult egy rendszer xD vagy csak nekem :')
Honnan tudod melyikre kell felszállni?
Tekintve a kérdést, abnormális válaszok és emberek kíméljenek... Köszi :)
hát hoyg melyikre kell felszállni az attól függ honnan hova mész:D
egyébként veszel jegyet, a metro bejáratánál kilyukasztod, felszállsz, utazol, leszállsz ahol kell...
mondd hogy honnan hova mész, megmondom melyikre szállj.
nem kell ennyire túlbonyolítani. mindig mikor mész be a metró területére, ki van írva hogy melyik melyik irányba megy. egyáltalán nem bonyolult majd meglátod.
ha át kell szállnod, a Deákon tudsz átszállni, úgy tudom nem kell új jegyet lyukasztanod, de ezt kérdezd meg mert én bérlettel járok és nem vagyok vele tisztában.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok :)
Hát, nincs konkrét célom, csak fel akarok majd menni Pestre a Múzeumok éjszakája miatt, és hát gondoltam addig eljutok busszal, de ott már sokkal tanácsosabb lenne tömegközlekedést igénybe venni :D
És hát a népligettől akarok vhogy eljutni városligetig :'D
nem ragaszkodom, csak hirtelen ez ugrott be :'D
köszi :)
Még otthon vegyél olyan pesti várostérképet, amire - minimum - a metrók be vannak rajzolva. Esténként alaposan átnézed, azon előre meg tudod nézni, hol, mire kell átszállnod, hogy az érkezésről a célig eljuss. Másrészt ha többször megnézed még az utazás előtt, amikor már lent vagy az aluljáróba, ott is könnyebben tájékozódsz, ill. a hangosbemondó által sorolt megállók alapján is könnyebb lesz felkészülnöd a metróról való leszállásra.
Én így csináltam.
arra figyelj hogy sokmindent átneveztek most, hálaajó..... na midnegy.
szóval figyeld jól hogy hol tartasz, mert már nem mindennek az a neve ami valójában a neve:D
és asszem a metrokon már elkezdték az új neveket mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!