Mikor és ki döntött arról hogy a Stadionok helyett Puskás Ferenc stadion legyen a megálló neve?
Figyelt kérdés
Nem elég költség az is hogy a frissen felújított 2-es metrón ki kell cserélni a táblákat a Moszkva tér átnevezése miatt, akkor még növelje a költségeket ez is, mert a Stadionok valakinek nem felel meg...2011. jún. 3. 14:57
1/8 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy már régebben is volt tervben a dolog. Gondolom, azért nevezték most át, mert egy füst alatt a Moszkvával megcsinálják (munkaidőben, munkadíjban mindenképpen olcsóbb).
Más kérdés, hogy egyiket sem értem, miért kellett..
2/8 anonim válasza:
Itt van a tobbi. Nemelyik rohejes. Elvis Presley Ter!? Ki a p.csa fog emlekezni ezekre a muris nevvaltozasokra?
4/8 anonim válasza:
"Más kérdés, hogy egyiket sem értem, miért kellett."
Nem is értheted mert nincs benne semmi ész semmi logika.Ostoba buta pénzkidobás.
5/8 anonim válasza:
Bajcsy-Zsilinszky Endre a magyar ellenállás mártír alakja volt! A MAGYAR ELLENÁLLÁS MÁRTÍRJA!!
6/8 A kérdező kommentje:
ennek örülök, de ezt miért kellett megosztanod itt? :D
2011. jún. 3. 15:50
7/8 anonim válasza:
És egy ország ellenállásának mártírja mindíg az ország haladásáért megmentéséért veszíti életét. Ki az istennyiláról neveznének el bármit is ha nem olyanról?Széll Kálmán ki volt? Miben volt kiemelkedő? Mert Széchenyiről tudom!
8/8 anonim válasza:
"de ezt miért kellett megosztanod itt"
Pontosan azért mert úgy látszik nem mindenki tudja.Különben nem vették el az ő utcanevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!