A veresegyházi Medveparkba hogy lehet eljutni kocsi nélkül?
Köszi, nagyon aranyos vagy! :) Csak pont az a probléma, hogy két felnőtt és két kisgyerek gyereküléssel már nem fér el a kocsiban, legalább is a barátainkhoz így nem férünk be. De tök rendi vagy, köszi a lehetőséget! :)
Nem vészes az a kis séta, az egyik gyerek 5 éves, bírt már többet is, a másik meg másfél, ő babakocsis, tehát csak tolni kell. Mivel nincs kocsink, így hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy gyalog tegyünk meg ilyen távolságokat, ezzel szerencsére nincs gond. Csak azt hittem, hogy a Medveparkba csak kocsival lehet menni, de így megnyugodtam, hogy nem. :)
a medveparkba rettenetes ut vezet gyalog.szaguldozo,az ut kozepere a szelen menetelo gyalogos miatt nem behuzodo autosok elol elugralva kell kilometereket menni. plusz ha nedves az ut,le is frocskolnek.
engem nem zavar a kilolmetres seta,mennek masodszor is oda ,nagyon is,de az udvariatlan autosok miatt nem megyek tobbet szerintem. illetve mas utvonalat kellene keresni...
az elozo vagyok.
en ugy mentem,hogy a patak utcan vegig-vegig,jo hosszan / egy kicsit eltevedtem/.
most itt latom a terkepen,hogy a vasutvonal keresztezi a patak utcat.
na,most a vasutvonal mellett is lehet jonni a sinek mellett is van ut? mert ott utat nem jelez a terkep.es en sem lattam,mert kemleltem nagyon visszafele,hogy merre lehetne kerulni legkozelebb,masik uton,osvenyen jonni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!