Mi tötént a BKV és a VT-Transmannal?
Nem történt szerződésbontás, az MAN-ek helyett azért járnak Ikarus 412-esek, mert utasszámlálást végeznek és csak az Ikarusokon van ehhez mérőberendezés. Bővebben:
Először örültem neki, hogy elvitték azokat a szar Volvo-kat, meg MAN-eket, és végre újra Ikarus jár itt is :)
Az örömöm nem tartott sokáig, amikor a BKV honlapján olvastam, hogy csak utasszámlálás miatt van :(
Én az Ikarus 412-t is bírom!
Nálam a sorrend:Volvo Localo, Ikarus 415, Ikarus 412, MAN SL 223!(rossztól a jóig)
A legelsőnap leesett az állam mit keres 412 itt, de utána már megszoktam! A 412-esek legutólsó napján, a BPI-018 rendszámú soőrje megengedte, hogy beüljek a vezetőükésbe! Annak a busznak elromlott a szintezője!! XD Föl-le szuszogott, mit egy vidámparki busz!
Az az érdekes, hogy vasárnap találkoztam egy 415-össel! Az hogy lehet??
A Localo-n van légkondi nagy az utasülések közti folyosó.
A 412-nek nincs légkondija és kicsi a folyosó is. Szerintem nem jó városi busznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!