Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Máv büntetés mérséklése?

Máv büntetés mérséklése?

Figyelt kérdés
Megbüntettek a vonaton mert nem volt diákom, még nem küldték ki.Ha beviszem az ideiglenes diákot akkor kb mennyire csökkentik le a büntetést??Most 8000ft.
2011. márc. 21. 22:40
 1/4 omadjoe ***** válasza:

ezt el kellett volna intézned a potdíjjazás napjáttol számitva 8 munkanapon belül egy vasuti személypénztárban.

akkor kaptál volna mérséklést. ha 8 napon tul vagy akkor buktad! inkább fizesd ki a 8e ft-ot mert csak halmozodni fog a potdij, és végül biroságra viszi a máv a 8e ft-ot, ami már több tizezer forintra fog rugni! és ezt mind rajtad fogják leverni. én 7 évig többek közt ezekkel az ügyekkel is kellett foglalkoztam, mig a mavnal meloztam.

2011. márc. 22. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem telt le a 8nap!
2011. márc. 22. 22:17
 3/4 omadjoe ***** válasza:
irány bármelyik vasuti személypénztár! gyorsan! futi, futi!
2011. márc. 24. 20:43
 4/4 wolfud ***** válasza:
Ha beviszed az ideiglenest, 600Ft kezelési költséget kell csak fizetni, ha volt bérleted.
2011. dec. 14. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!