Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volán buszra vehetek levelezős...

Volán buszra vehetek levelezős diákkal diák bérletet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 09:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért ha nem haragszol én nem állok le vitázni egy jegypénztárossal. Nem vagyok az a fajta aki ilyen piti dolgokért pattog.
2011. márc. 19. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Én minden hónapban a népligetnél veszek a pénztárban volán bérletet, de még a diákigazolványomat se kérték el soha, nem hogy iskolalátogatásit:O

az ellenőr kéri a diákot is a bérlet mellé, ha felszáll a buszra.

iskolalátogatásit eddig egyszer kértem, mert apumnak kellett a munkahelyén.

2011. márc. 22. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

"Azért ha nem haragszol én nem állok le vitázni egy jegypénztárossal. Nem vagyok az a fajta aki ilyen piti dolgokért pattog."

Én nem haragszom, de remélem, Te sem haragszol, amiért én nem kérnék ki egy tök felesleges papírt az iskolából, csak mert a Nagyságos Pénztáros azt mondta.

2011. márc. 22. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:

"iskolalátogatásit eddig egyszer kértem, mert apumnak kellett a munkahelyén."

Igen, mert családi kedvezményekhez kell. De levelezőn az sem jár, szóval el sem tudom képzelni, mire jó egy levelezős iskolalátogatási.

2011. márc. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!