Szoktatok bkv bérletet hamisítani? Hogyan? Ja és mi oldja a pecsétet róla?
Sajnos ez az igazság... Fogjuk már fel végre, hogy a BKV nem karitatív szervezet!
És osztom 20:27-es véleményét.
Pontozzatok le nyugodtan, ez az igazság.
Akkor te biztos nem lennél felháborodva ha tengerpartra utaznál, és amikor már ott vagy kiderül hogy kilométerekre van az a fabódé, (putri ami a "3 csillagos" szállásod) amit tengerre nézőnek volt promózva.
Azért valami minőség is járna a pénzért.
Üdvözlet!
A BKV Biztonsági Szolgálatánál vagyok jegyellenőr. Csak hogy tudjatok róla, a felső vezetés tegnapelőtt kiadta a ukázt, hogy vadásszuk le a hamis bérleteseket, a szelvényt rekviráljuk el, ha a csaló ellenkezik, tartsuk ott és vitessük el a Rendőrséggel! Ez közokirat hamisítás és keményen megszopatnak érte!
A jó minőségű hamisítványokat nehéz kiszűrni, így szúrópróba szerű ellenőrzést foganatosítunk elsősorban azon egyénekkel szemben, akik a peronzár vonal átlépése után nem mutatja fel rendesen a bérletét!
Aki tudomást szerez csalókról, értesítse a Rendőrséget, természetesen nem marad el a jutalma! Így mindenkinek jobb lesz, a bérlethamisítók tolvajok, akik jogtalanul vesznek igénybe egy szolgáltatást és elsősorban miattuk ilyen drága az utazás! Minden jó érzésű ember fogjon össze ezek ellen a disznók ellen!
Mindent felejts el ,amit eddig gondoltál erről a dologról.
Kivágod egy 2010 -es bérletről a dátumot schniccerrel és rárakod a múlthavira ,gyurmaragasztót használj.
Jó lesz.
Vigyázz és fogd erősen ,hogy ki ne vegyék a kezedből ,ha próbálkozik valamelyik AVHBKV-s ,akkor "jaj , basszus ,veszek egy jegyet ,mert lejárt."
Ha kivette ,nem kell besz*rmi ,kiveszed a kezéből és "Zárjon ki az utazásból.Auf Wiedersehen!"
Aztán mész keresel egy másik metro-t ,van annyi ,mint a szemét.
Villamos és Hév az rendben.
CCCP Metro -val vigyázni kell!
(Az ,hogy tudom ,hogy kell ,nem jelent semmit, ha tudom hogy kell embert ölni ,attól még nem öltem embert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!