Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szoktatok bkv bérletet hamisít...

Szoktatok bkv bérletet hamisítani? Hogyan? Ja és mi oldja a pecsétet róla?

Figyelt kérdés
szép gyerek vagyok :D ja és álmomból felkeltve is mondanám a kamu címem és anyám kamu nevét :D
2009. febr. 18. 18:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
édes jó anyád hogyan vagyon?
2009. febr. 27. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos ez az igazság... Fogjuk már fel végre, hogy a BKV nem karitatív szervezet!

És osztom 20:27-es véleményét.

Pontozzatok le nyugodtan, ez az igazság.

2009. ápr. 1. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor te biztos nem lennél felháborodva ha tengerpartra utaznál, és amikor már ott vagy kiderül hogy kilométerekre van az a fabódé, (putri ami a "3 csillagos" szállásod) amit tengerre nézőnek volt promózva.

Azért valami minőség is járna a pénzért.

2009. ápr. 2. 12:55
 14/16 anonim válasza:
44%

Üdvözlet!

A BKV Biztonsági Szolgálatánál vagyok jegyellenőr. Csak hogy tudjatok róla, a felső vezetés tegnapelőtt kiadta a ukázt, hogy vadásszuk le a hamis bérleteseket, a szelvényt rekviráljuk el, ha a csaló ellenkezik, tartsuk ott és vitessük el a Rendőrséggel! Ez közokirat hamisítás és keményen megszopatnak érte!

A jó minőségű hamisítványokat nehéz kiszűrni, így szúrópróba szerű ellenőrzést foganatosítunk elsősorban azon egyénekkel szemben, akik a peronzár vonal átlépése után nem mutatja fel rendesen a bérletét!

Aki tudomást szerez csalókról, értesítse a Rendőrséget, természetesen nem marad el a jutalma! Így mindenkinek jobb lesz, a bérlethamisítók tolvajok, akik jogtalanul vesznek igénybe egy szolgáltatást és elsősorban miattuk ilyen drága az utazás! Minden jó érzésű ember fogjon össze ezek ellen a disznók ellen!

2011. febr. 2. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindent felejts el ,amit eddig gondoltál erről a dologról.

Kivágod egy 2010 -es bérletről a dátumot schniccerrel és rárakod a múlthavira ,gyurmaragasztót használj.

Jó lesz.

Vigyázz és fogd erősen ,hogy ki ne vegyék a kezedből ,ha próbálkozik valamelyik AVHBKV-s ,akkor "jaj , basszus ,veszek egy jegyet ,mert lejárt."

Ha kivette ,nem kell besz*rmi ,kiveszed a kezéből és "Zárjon ki az utazásból.Auf Wiedersehen!"

Aztán mész keresel egy másik metro-t ,van annyi ,mint a szemét.

Villamos és Hév az rendben.

CCCP Metro -val vigyázni kell!

(Az ,hogy tudom ,hogy kell ,nem jelent semmit, ha tudom hogy kell embert ölni ,attól még nem öltem embert.)

2011. júl. 20. 02:41
 16/16 anonim válasza:
a biztonsági szolgálat jegyellenőre nem tudom hogy értette a "tartsuk ott" megfogalmazást,az ellenőrök nem tarthatnak senkit sehol,hozzá se érhetnek senkihez,fogod magad és elsétálsz hogy bocs akkor veszek egy jegyet,és kész az ellenőrök kicsit túl sokat képzelnek magukról :)
2013. júl. 23. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!