Szoktatok bkv bérletet hamisítani? Hogyan? Ja és mi oldja a pecsétet róla?
Tisztelt Kérdező!
Nagyra értékeljük a fentebb leírt kijelentését. Az oldaltól lekért IP címet a szolgáltatótól lekérdeztük. Kérjük, hogy további intézkedésig a következő 24 órában tartózkodjon bejelentett lakhelyén. Amennyiben ez nem történik meg, Ön megsérti a Btk. 177/A. paragrafusát.
Az eljárásban megállapított bevételkiesést és az eljárás költségeit az Ön számlájára terheljük.
Tisztelettel:
BKV ZRt. Igazgatósága
:D
kérdező! be ne szarj, ez tuti, hogy kamu volt.
Pipáld ki a "Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni?" felirat melletti négyzetet!
Egyébként a pecséteket jól oldják a klóros fehérítők, pl. a Hypo. Vattapamaccsal kell rányomkodni óvatosan, de egyszerre csak keveset, hogy el ne ázzon a papír. Többször kell néha ismételni. A golyóstoll meg az erős napfényen akár órák alatt is kifehéredik.
Ja, és 20 éve nem volt BKV bérletem!
:D
Az elsőre reagálva:
Az 1978. évi IV. törvény 177/A. § (visszaélés személyes adattal):
177/A. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi
rendelkezések megszegésével
a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel,
b) az érintett tájékoztatására vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget,
c) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja,
és ezzel más vagy mások érdekeit jelentősen sérti, vétséget követ el, és egy évig
terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
ja oké látom! valaki nagyon viccces neszórakozz má a lopott telefonokat képtelenek megtalálni... ja és nemkövettem el semmit :D csak érdeklődtem
ha megkérdezem hogyan kell embert ölni mingyárt le is csuknak :D
Hmm hippo jó ötlet! persze fülpiszka! mekkora király:D
ja és nyugdíjas bérletem van. tokmég szerezni :D
és nemértelek , első
ha buszon kamuzok hogy derülne már ki h ki is voltam...
hát ezek a ondó ellenőrök is saját zsebre szívják a turistákat na azok mennek a sittre nem én
mostmár pecsételnek meg leis matricázzák, a pecsétet valahogy nemistudom beszkennelem retus kinyomtatom valami oanra h rátudjam nyomizni kikell kisérletezni
matricát meg uj bérletet csináltacc arról leáztatod szépen lemosod leoldod a ragacsot aztán ráragasztom szépen de még fejlesztés alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!