Mérsékelhetik a büntetésem?
Figyelt kérdés
ma megbüntettek a buszon mert külterületen már nem érvényes a bérletem viszont én ezt nem tudtam, esetleg ha elmegyek a büntető céghez mérsékelhetik ezt az összeget?2011. febr. 19. 15:56
1/7 anonim válasza:
miért nem adtál meg kamu lakcímet? szerintem helyben nem kérhetnek pénzt.
2/7 A kérdező kommentje:
elvette az összes iratomat, esélyem sem volt kamu címet megadni : ss
2011. febr. 19. 16:23
3/7 anonim válasza:
Mi az hogy adjon meg kamu címet?
Boltban is lopni szoktál vásárlás helyett?
Kérdező, van utólagos bemutatás lehetősége, de az csak akkor ha az eset előtt volt valamilyen oda érvényes bérleted, és utólag be tudod mutatni...
4/7 anonim válasza:
Hiba volt odaadni az iratokat... most mar ez van, konyveld el..
5/7 anonim válasza:
Bizony nagy hiba volt kiadnod magad :D Engem ma megbüntettek és elég felháborítónak tartom, hogy süketeket szerződtetnek erre a munkakörre. A fél busz hallotta az adataim amiből természetesen csak a keresztnevem nem fiktív. Egy vén sminkelt szatyor beszólt, hogy hát igen jegyet kellett volna lyukasztani. Nem értem, hogy miért kommentált de rávilágítottam, hogy fiktív világban élünk :) 19L
6/7 A kérdező kommentje:
az volt aprobléma, hogy a bérletem az összes iratommal együtt egy tokban volt, megmutattam a bérletem, elvette az egész tokot és amikor kiakartam venni a kezéből nem adta oda és még rám is szolt : /
2011. febr. 24. 16:10
7/7 anonim válasza:
sajnos nagyon pofátlanok az ilyen dolgokra ügyelni kell. És az hogy valaki hibázik egyszer és ön hibájából büntetést kap, nem hiszem hogy nagy bűnt követne el ha hamis adatokkal menti ki magát. Ez nem a bolti lopással egyenlő. Csúnya hozzászólás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!