Elővárosi vonaton miért járkál mostanában 5 ellenőr?
Ok, neked egyszeri emberként lehet, hogy mindegy ellenőr, vagy kalauz, de nekünk szakmabelieknek nem.
Logika alapján sem ugyanaz a kettő, vagy ha ugyanaz, akkor logika alapján a motor is személyautó, mert mindkettő benzinnel megy.
Mindegy kár vitatkozni, a lényeg, hogy a kettő közötti különbség az amit említettem: a kereskedelmi tevékenység.
Szerintem ebben a kérdésben neked is mindegynek kellett volna lennie, hiszen egyértelmű volt, miről van szó! Amúgy én megértem, hogy nem mindegy, és hogy ez fontos lehet.
Azt viszont nem értem meg, miért kell magyarázni egy kvázi szakszót. Azt sem lehet megmagyarázni, miért jelzőnek mondják a jelzőt, és nem lámpának. Ezt max. el kell fogadni.
Részben igazad van, de ha visszatértünk a gyökerekhez: Nézd már meg, nem kioktatásként írtam ezt neki, csak megemlítettem. Alatta megválaszoltam a kérdését, amit késpbb a kérdező meg is köszönt.
Akkor lenne jogos neked a pont, ha flegmán, kötekedve írtam volna, és a kérdésre sem adok választ.
Szerintem kár tovább lovagolni ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!