Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi lesz ha nem fizetem be a...

Mi lesz ha nem fizetem be a 6000 Ft-ot az MVK Zrt-nek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy megéri-e befizetni a bírságot mert már hallottam néhány olyat hogy nem mert nem történik semmi...
2011. febr. 7. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Jajaja, semmi nem történik. Csak felszólítanak 1x hogy fizesd be utána kiadják a követelést adósságbehajtó cégeknek akik a profit miatt érdekeltek abban hogy fizess. Csak akkor már majd a 6000 lesz 40000 és ha nem fizetsz elárverezik a házat a fejed felől. Aztán fizetheted még annak is a költségeit így lesz 6-ból 300000 ft. Jó játék, csak ajánlani tudom.
2011. febr. 9. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért nem ilyen drasztikus, hogy az első írja, bírósági végzés nélkül nem történhet semmi, csak úgy nem küldhetnek rád senkit.

Viszont simán lehet belőle bírósági ügy egy idő után, és akkor az már tényleg gáz, tehát ne kockáztasd ezt meg.

2011. febr. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!