Februártól nem lehet dohányozni a BKV megállókban! Éljen! De miért nem előbb találtál már ki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 20:02
2/11 anonim válasza:
Én ennek nagyon örülök! Végre nem fogják a képembe fújni a füstöt...
3/11 anonim válasza:
Az a baj,hogy aki bunkó,és mások arcába fújja a füstöt,annak hiába tiltják meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és igen,teljesen igazatok van!
2011. jan. 23. 20:48
5/11 anonim válasza:
Hát ha ezek után is a képembe fújják a füstöt fogom és lenyomom a torkukon. Attól talán elér a dolog az agyukhoz.
6/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem a szabályokon múlik. Aki bunkó, az ezután is rá fog gyújtani a megállóban. Én mindig arrébb mentem egy pár métert, hogy ne zavarjak senkit. Azért a múlt idő, mert most már inkább autóval járok, és a cigiről is leszoktam. Életem legjobb döntése volt.
7/11 anonim válasza:
Már régen be kellett volna vezetni, és nemcsak a BKV-nál, hanem az összes tömegközlekedési eszköznél, a vasúti megállókat kivéve, mert ott van elég hely hogy ki lehessen jelölni egy füstölős pontot.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem,hogy visszafogják majd magukat a szenvedélybetegek..
Tisztelet a kivételnek!De aki még a buszmegállóban sem bírja ki cigi nélkül,az már sok..
2011. jan. 24. 21:18
9/11 anonim válasza:
de miért, eddig nem így volt??
amúgy meg.. a rendőrök is cigiznek buszmegállóban, cigányok is felhozták a cigit a buszra.. ez itt magyarország. szerintetek most hogy kiírják h tilos dohányozni a buszmegállókban, be is fogják tartani?
10/11 anonim válasza:
engem a megállóban való cigizésnél sokkal jobban zavart, amikor valaki mielőtt felszáll a buszra, még egy jó mélyet beleszív és már fent engedi ki az egészet, bele a pofámba... hogy én már hányszor veszekedtem ilyen parasztokkal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!