Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe kerül a metro jegy?

Mennyibe kerül a metro jegy?

Figyelt kérdés
az érdekelne hogy hol tudnám megnézni pontosan hogy mennyibe kerül? nekem a déli-örs vezér tér kellene meg a déli-nyugati is és hogy ott a deák téren kell átszállni és hogy akkor többe kerül a jegy? köszönöm
2011. jan. 22. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

320 forint egy jegy.

Nem kell újat lyukasztani, ha átszállsz.

Felszállsz, mész amíg leszállsz, és érvényes a jegy (persze csak amíg nem hagyod el a metró területét)

2011. jan. 22. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha csak 3 megállót mész (átszállhatsz közben a Deák téren), akkor a metrószakaszjegy csak 260 Ft.
2011. jan. 22. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
annál biztos többet megyek mert a déli-örd vezér között is több van meg a déli-nyugati között is. mégegyet akarok kérdezni mert azt nem tudom: hogy lehet adéliből a keletibe legegyszerűbben menni? metroval vagy vonattal kelenföldön átszállva. köszi
2011. jan. 22. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha az Elvira ad kijó csatlakozást, akkor Kelenföldön leszállva gyorsabban odaérhetsz, mint a Déliből metróval, de vigyázz, mert IC-re/railjetre... nem szállhatsz fel (pótdíj kéne) Kelenföldön a Keleti felé, gyorsvonat meg csak 1-2 óránként van, így szerintem maradj a metrónál!
2011. jan. 22. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló. köszi majd meglátom mert lehet hogy éppen úgy van hogy van csatlakozás kelenföldről a keletibe vonattal mert úgy megyek és akkor az gyorsabb, persze ha nincs vonat akkor jó a metró is. még azt megkérdezném hogy hol tudom megkeresni és kinyomtatni a metro útvonalakat. vagy nem tudnád megcsinálni és freemail-en keresztül elküldeni a menetrendeket? köszi

kellene a déli-örs vezét tér, déli-nyugati között, egy olyan amelyik a kőbánya kispesten is van metro az meyik és a keletibe hogyan tudok eljutni a metroval átszállással vagy anélkül? mert a nyugatiba a déliből csak úgy tudok hogyha a deák téen átszállok.

2011. jan. 22. 18:10
 6/9 anonim válasza:
0%
PKF = PÉNZTÁRCA KIMÉLÖ FORINTba Legjobb ha logsz, de azt ügyessen kell csinálnod !! Mert én egy jegytömbel utaztam kb : 3 honapon keresztül a metrón ! A bamba ellenörök akik keresnek 70000 ft/hót , nem néznek semmit , ha felmutatod határozottan a jegytömbödet !
2011. jan. 22. 18:50
 7/9 A kérdező kommentje:
és az mennyibe kerül? és ha 3 ember utazik vele akkor is jó? meg hogy megéri csak mert én 1 nap utazok csak oda vissza.
2011. jan. 22. 19:04
 8/9 anonim válasza:
0%
2800ft ! És nekik is megéri ! higgyé nekem !
2011. jan. 22. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne hallgass az utolsóra mert nagyon pórul járhatsz.

Befelé tényleg bamba ellenőrök (pontosabban ezek biztonsági őrök) vannak, nekik akár egy hazsnált zsebkendőt is mutathatsz, akkor is beengednek.

Csak kifelé szoktak egyre sűrűbben rendes ellenőrök állni, akik viszont megnézik azt a jegyet, és megbűntetnek nem is kicsit.

Ha csak egy napra mennél 2 utazásra vedd meg a vonaljegyet...

2011. jan. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!