A közterület felügyelet alkalmazottainak tényleg köteles vagyok átadni az irataim? Engem ktf-es még sosem igazoltatott.
BKV szóvivő azt nyilatkozta, hogy kötelesek vagyunk átadni a közterület f. alkalmazottjának a papírjainkat...
Ja, a bliccelők ellen :) De remélem, csak riogatás.
Én azt nem értem, hogy egy KTF-es miért kérheti el OK nélkül az igazolványomat. Hiszen a BKV-n nincs mit közterületellenőriznie... Alapos indok nélkül meg gondolom nem kérheti el. Ami indoknak persze a közterülettel kell kapcsolatosnak lennie, nem a BKV-val, hiszen ő közterületes...
És azt se értem, hogy ha nem adod oda és elsétálsz, akkor vajon mit csinál ellene???
.... és a BKV meg a peron nem közterület?
Tessék belenyugodni a lógósoknak, hogy a kamucímek bediktálásának vége.
:D
"És azt se értem, hogy ha nem adod oda és elsétálsz, akkor vajon mit csinál ellene?"
Hatósági személy, így akár kényszerítő eszközöket is alkalmazhat. A többit a fantáziádra bízom.
És korábban felmerült kérdésre... Az adataid ugyan nem adhatja át harmadik személynek, de amikor a kezében a papírod, és te bediktálsz egy adatot az ellenőrnek, ami mondjuk kamu adat, csak annyit mond, ez nem az igazi neved és címed. És persze nem adja vissza a papírod.
Ez van, tetszik vagy sem. Most a BKV-nak meg fognak emelkedni a jegyeladásokból, bérleteladásokból származó bevételei.
"Hát fogd magad és irány nyugat. Senki nem fog visszatartani."
Ez azért dúrva. Te biztosan kokcsival jársz, és havi 4 kilót keresel...
Metrón mindíg fizetek, de felszínen, soha! Az esetek 90%-ban hideg van, büdös, és amikor a magát össze vissza szaró embert le kéne szállítani a buszról a sofőrnek az a válasza, dobd le magad. Úgy mennek mint az állatok, és a menetrend csak körülbelül felel meg a valóságnak.
Persze szolgáltatás, de az ár sok szerintem.
Most majd magához nyúlhat a BKV. Lesz miből fizetni a zsíros pénzeket...
"Hát fogd magad és irány nyugat. Senki nem fog visszatartani."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!