Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem megy ki a BKV busz...

Miért nem megy ki a BKV busz Telkin át Budajenőig?

Figyelt kérdés

Mert nem éri meg, lehetne a válasz, de ezek a települések megtehetnék hogy hozzájáruljanak a BKV ebből fakadó plusszköltségeihez. Törökbálinton pl. ezt megteszik.

Esteleg Pátyon kersztül is jöhetne.

Szerintem ez jelentősen javítaná az említett települések vonzerejét és az ingatlanok értékét.

Ráadásul ez sincs messzebb, mint Nagykovácsi v Solymár ahova kimegy a kékbusz, Pécel pedig sokkal messzebb van mégis kijár a kékbusz.

2011. jan. 8. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A Budapest bérlet pedig csak a közig határig érvényes, így az utasok nem sokat spórolnak."

A BKV buszokon ugyanúgy csak a határig érvényes a bérlet, ezért írtam, hogy nincs különbség. Egyébként tényleg nem a BKV-n múlik, szerintem ha Debrecen megrendelné a szolgáltatást, akkor akár oda is kimenne a kékbusz, ha megfizetik.

2011. jan. 9. 19:33
 12/15 A kérdező kommentje:

DE VAN különbség.

Telkitől Bp határáig egy 15 km-es Volán-bérlet kell, Ez kb havi 10ezer Forint.

A BKV környéki havibérlet ennél jóval olcsóbb !!

2011. jan. 9. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos vagy ebben? A 10km-es BKV környéki bérlet 9380 forint, 15 km-es nincs, de valószínű drágább lenne. Forrás: www.bkv.hu
2011. jan. 9. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Megnéztem, igazad van.

Ennél hosszabb csak a hévnél van. 30km 21100 Ft

Ez aránytalanul drága a helyi bérlethez képest.

Ezért sokan autóval ingáznak, mert egy családnak biztos olcsóbb egy autót fenntartani, mint 3-4 bérletet venni havonta.

2011. jan. 9. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Na igen, az tény, hogy horribilisek a tömegközlekedési árak.
2011. jan. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!