Mennyire veszélyes este 9kor felszállni a Blahán a 99-es buszra?
Hát én Bp-ről nem tudok beszélni mivel miskolci vagyok de én se lakok egy olyan hű de biztonságos környéken viszont gyakran járok rosszabb környékekre busszal.
Olyat is láttam már hogy ilyen 7-8 körül cigány lány(14-15)gyakorlatilag kisajátította a villamost. A telefonjukról maxon jött a "minőségi" muzsikájuk közben meg ide-oda rohangáltak, beszéltek a sofőrnek is tehát igazán otthon érezték magukat. Belém éppen se buszon se villamosan nem kötöttek.
Bár épp a minap próbálta egy hülye cigány(mi más) gyerek rám lökni a haverját. Ők arra számítottak hogy én majd kikerülöm vagy megijedek de nem vagyok az az izgulós fajta szóval lazán levettem vállal. Ez ugye picit meglepte őket kábé annyira hogy köpni nyelni nem tudtak mivel egész ártalmatlannak tűnök.
De mondjuk az iskolámban a nagyobb cigányokat is lerugdostam a lépcsőn.
Egyébként tudod mindenki így van velük... majdnem mindenki ugyanazt gondolja mint te és majdnem mindenki ugyanolyan tehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!