Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire veszélyes este 9kor...

Mennyire veszélyes este 9kor felszállni a Blahán a 99-es buszra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ne is haragudj,de nem vagyok hisztérikus,meg ledermedős sem.Volt hogy a 9es buszon belémkütüt egy csaj,hátra fordultam és megkérdeztem mi a gond,nem épp nyugodt hangnemben.Közölte,hogy ne asszonyoskodjak,mert szájbab....,mondtam ,hogy akkor le lehet majd velem együtt szállni ,hát nem szállt le.Ennyit arról hogy nem ledermedős kisgalamb lennék.Csak szeretem elkerülni a bajt.Nem csak bámulok magam elé a buszon.És tele van a hócipőm az összes kötekedős szemét cigánnyal,még h tőlünk magyaroktól nem lehet élni,haza lehet takarodni,oda ahonnan jöttek.Ez a véleményem.A magyart lerasszistázzák,de abba nem gondolnak bele,hogy ennek mik az előzményei,és hát lássuk be,hogy a magyarokba kötnek bele legtöbb esetben.Ez vajon miért lehet,csak nem rasszisták.Nem muszáj itt élni Magyarországon.Lassan már mi vagyunk a kisebbség,és ők nyavalyognak,segélyt kapnak,házat...Egész egyszerűen hányok tőlük...
2011. jan. 4. 15:48
 12/13 anonim válasza:
Szia! Nekem ez az utolsó évem az általánosban, hatodik után gimnáziumba megyek, nagy az esélye, hogy Budapestre. Ha több órám lesz, és gyorsan alkonyodik nekem is lesznek talán olyan napjaim, amikor szürkületben érek haza. Azért kicsit én is izgulok. Többször buszoztam már a barátnőmmel és elég érdekes alakokat láttam, de egyszerűen csak kinéztem az ablakon és gond nélkül megvártam, míg hazaérek. A cigányokról meg annyit, hogy sajnos a mostani sulimban is több van belőlük, egyszerűen csak nagy ívben kikerülön őket, rájuk sem vetem a szemeimet és már el is tűnt a baj. :)
2011. jan. 4. 17:27
 13/13 anonim válasza:

Hát én Bp-ről nem tudok beszélni mivel miskolci vagyok de én se lakok egy olyan hű de biztonságos környéken viszont gyakran járok rosszabb környékekre busszal.

Olyat is láttam már hogy ilyen 7-8 körül cigány lány(14-15)gyakorlatilag kisajátította a villamost. A telefonjukról maxon jött a "minőségi" muzsikájuk közben meg ide-oda rohangáltak, beszéltek a sofőrnek is tehát igazán otthon érezték magukat. Belém éppen se buszon se villamosan nem kötöttek.

Bár épp a minap próbálta egy hülye cigány(mi más) gyerek rám lökni a haverját. Ők arra számítottak hogy én majd kikerülöm vagy megijedek de nem vagyok az az izgulós fajta szóval lazán levettem vállal. Ez ugye picit meglepte őket kábé annyira hogy köpni nyelni nem tudtak mivel egész ártalmatlannak tűnök.

De mondjuk az iskolámban a nagyobb cigányokat is lerugdostam a lépcsőn.

Egyébként tudod mindenki így van velük... majdnem mindenki ugyanazt gondolja mint te és majdnem mindenki ugyanolyan tehetetlen...

2011. jan. 7. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!