Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire veszélyes este 9kor...

Mennyire veszélyes este 9kor felszállni a Blahán a 99-es buszra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
9kor szálltam már fel sokszor,nem volt semmi bajom még
2011. jan. 3. 20:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,csak eléggé utálom azt a környéket amin keresztül megy.És más járatokon is belémkötöttek már többször,pedig én senkit nem provokálok...Mégegyszer kösz. :)
2011. jan. 3. 20:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Felszállni egyáltalán nem veszélyes. Leszállni a 99-es buszra, na az már valami!
2011. jan. 3. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha esik az eső nagyon csúszhat a régi 260as ikarusnak a lépcsője, így veszélyes.

Nyilván, elkövettél valami hibát amiért beléd szoktak kötni...

2011. jan. 3. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:

én nem reszkíroznám...

23 éves lány vagyok, még csak nem is nézek ki jól. :D

1x utaztam azzal a busszal, érdekes alakok vannak rajta. szerencsére velem volt a barátom, aki szerencsére elég jól megtermett fiatalember. nélküle nem hiszem, h felszálltam volna.

2011. jan. 3. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem egyszer már este 9 körül a Blahán a 99-es buszon leszállás közben majdnem lehánytak, éppen hogy sikerült félreugranom:)
2011. jan. 3. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:

jó tanácsok:

- előre szállj fel a vezető mögé, vagy a jobb oldali 2-es ülsére ülj, mert ha senki sincs a buszon, a vezető ott van, közvetlenül ott talán nem balhéznak a cigányok

- ne nézz senkire sem, mert ebből lehet baj, akár pasi vagy, akár csaj (ha pasi akkor azt hiszik bunyózni akarsz, ha meg csaj, azt, hogy szemezel velük...)

- ha lehet legyen azért nálad valamilyen önvédelmi eszköz: esernyő, gázspray, baseball ütő, gépfegyver, stb... :)

- régebben többször utaztam azzal a busszal. hát hazudnék ha azt mondanám hogy tök nyugodt voltam, de hál istennek (kopp kopp) nem volt para.

- Talán annyi, hogyha tudod hogy arra fogsz menni, valami jó csöves ruházatba öltözz, amiről úgy néz ki mintha egy vasad sem lenne, így talán kevésbé vagy vonzó kirablási szempontból, és ne is legyen nálad sok pénz, ha esetleg van valami, minél kevesebbet tudjanak elvinni

2011. jan. 4. 00:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a poénos csúszós lépcsős válaszokat,de sajna nem attól félek,hogy elesek :) Annak aki azt írta,hogy nyílván elkövettem valamit,azért kötöttek belé,üzenem,hogy szimplán ültem a 151-es buszon elöl,leül mögém 2 cigány p...a és elkezdtek cseszegetni,23 éves csaj vagyok,és szeretnék még élni.Az a gond,hogy lehet azzal a kettővel mnég csak-csak elbírok,de ezek sikítanak és az egész família ott terem.Utolsó válaszadónak köszönöm a tanácsokat :) És tényleg nem szokásom kötekedni,rájuk se nézek,nem veszem elő a mobilom,mp3-at,stb...mintha ott se lennék,és mindig elöl szállok fel a buszra.
2011. jan. 4. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Igazán nem értem mit kell parázni.

Nagyon sokszor jártam arra. Sötétben is.

Az igaz, hogy elég érdekes társaság utazik rajta, de engem soha, semmiféle atrocitás nem ért.

Lány vagyok és 25-30 éves koromban rendszeresen jártam arra.

2011. jan. 4. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Bunkónak fogok tűnni megint, viszont ha megérted amit mondok akkor az sokat segíthet később is.

A leírtak alapján, minden tolvaj álma vagy. Hisztérikus, félős, ledermedős. Gondolom leültél előre mint a kis galamb összehúztad magadat arasznyira és meg se moccantál. Nem tudom mitől rettensz meg ennyire, viszont javaslom valamilyen lélekbúvár felkeresését.

És mielőtt jönne az hogy nem értek én semmit.

99es busszal, 28as 37 és 62es villamossal járhatok minden nap reggel is, este is. Ezek mellett rendszeresen megfordulok a 24es villamoson is.

Ne ijedj meg minden árnyéktól, a negatív élményed pedig ne nyomja rá a bélyegét minden VIII. kerületben eltöltött percedre sem! Ha attól nyugszol meg, járj el önvédelmi sportra BECSÜLETTEL. Plusz menj el a Széchenyi könyvtárba és nézz át egy két viktimológiával foglalkozó szakirodalmat. Szerintem hamar megtalálod a tulajdonságaidat az "ideális áldozat" fejléccel.

De ne misztifikáld túl ezt az egészet. Ebből szoktak lenni azok a rémtörténetek hogy kiraboltak megerőszakoltak, és még hitelt is fel kellett tőlük vennem uzsorakamatra. fúú és ki ez? Ja azt nem tudom csak olvastam valahol... -->Urban Legend.

Amit javasolni tudok hogy fegyvert TE semmiképp se vegyél. gázspray amit a B közép szokott használni az legyen nálad egyelőre. Aztán járj el szépen dokihoz, beszéld vele végig az összes ilyen történetet, amiket átéltél és negatívan hathatott rád és közben szorgalmasan járj el valamilyen küzdősportra ahol öntenek beléd egy kis erőt, állóképességet, szívósságot, és a legfontosabb ÖNBIZALMAT.

Amennyiben ez megvan meglátod sokkal magabiztosabban fogod kezelni ezeket a hülyéket akik kérdezgetnek. Én pl simán el tudok az összessel beszélgetni hangulattól függően 2-8 percig. Utána mindenki megy a dolgára.

De ameddig "áldozatként" és félve szállsz fel az ilyen járatokra addig rendszerint erőpróbának, és zsákmánynak (két lábon járó pénztárcánák BUXXÁnak) fognak nézni. Hosszú évek kemény munkájába és komoly pénzekbe fog kerülni hogy kineveld magadból a félelmedet, és magabiztos legyél az ilyen szituációkban VAGY el tudd kerülni ezeket a szituációkat.

Elismerem nem az én s.ggemből kel fel a nap minden második reggel, sőt a spanyol viaszt sem én találtam fel.

Én sem kezelem mindig jól a helyzetet, volt olyan mikor előbb rántottam kést minthogy kérdeztem volna. Abból is egy vicces párbeszéd alakult ki, ugyanis mint kiderült ahol átsétáltam békésen oda kiküldtek 2 civil ruhás nyomozót, mert bejelentések alapján sok volt a rongálás, táskalopás, zaklatás. Odalépett hozzám a muksó szép bőrkabátba és ilyet szól "kérem az irataidat..." kettőt hátraléptem penge nyit közben válaszoltam hogy "anyádét kérd el". Szerencsére nem esett kétségbe és megmutatta az igazolványát, utána megkérdezte hogy hol tanultam meg ilyen gyorsan kést rántani. Végül azért csak átnézték az irataimat azt elengedtek hogy legközelebb azért várjam meg míg befejezi a mondatot...

2011. jan. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!