Szerettek buszozni? Miért, vagy miért nem?
Távolsági busszal járok és nem szeretem mert ritkán megy, van amikor fél órát kell várni, jó esetben csak 10 percet.
Mindig tömve van a busz de nekem megéri anyagilag mert diák vagyok, így féláron van a jegy de ha kijárom a sulit akkor veszek autót és azzal megyek majd mert ugyan annyi pénzből lehet vele bejutni a városba mint busszal.
Városon belül mnincs bajom vele.
Távolsági busszal viszont nem bírok utazni, előjön a pánikbetegségem. Plusz a vonat olcsóbb is és kényelmesebb. És azon semmi bajom :D
Kocsim mondjuk nincs, tehát nekem az nem opció, de azt hiszem, ha lesz is, akkor sem fogom mindennaposan használni.
Én utálok buszozni! Nem tok reggelizni mert ha reggelizek akk hányok. :@ Utálom a kora reggeli járatokat mert tömve vannak, meleg van és a beszélgetés meg a busz keltette alapzaj: egyszerűen rosszul vagyok ettől! Ráadásul mindig tiszta mocsok a busz!
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!