Elévül a volán buszon kapott büntetés?
Elfaxoltad a bérletedet? Beazonosítható módon, hogy Hozzád tudják könyvelni? Telefonáltál utána, hogy rendben megérkezett-e a fax? Kérték egy igazolást, hogy akkor így rendben vagytok és nincs több teendőd?
Megtetted ezeket? Mert ha nem, akkor jogos a büntetés és nincs más választásod, csak az, hogy befizeted. Miután 1 éven belül küldtek újabb levelet, nem évült el, újra indul az 1 év és biztos lehetsz benne, hogy küldeni fognak újra levelet, nem 29 000 Ft-ról (így írjuk, nem 2 9000 Ft-ként), hanem a duplájáról, majd a triplájáról.
Ha pedig megtetted a fenti lépéseket, akkor elfaxolod az igazolást, hogy 1 éve bemutattad a bérletedet és beszélsz is valakivel legalább telefonon, hogy rendben van-e már az ügyed.
Elfaxoltam, telefonáltam, azt mondták minden rendben. Pontosan ezért nem is törődtem a dologgal, de mivel rendben volt minden fogalmam sincs, hogy hol lehet az az igazolás ami azt bizonyítja, hogy elküldtem a szükséges okmányokat.
Én írtam félre 2 db 9.000 Ft-os csekket kaptam. Viszont kioktatni sem kell mert tisztában vagyok hogy kell a számokat tagolni, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!