Ideiglenes diák-rendes diák, bérletcsere. Hogy is van ez?
Ideiglenes diákom van,lassan megjön az új.
De 30 napos bérletem van,ami dec 28-ig érvényes,és ugye az ideiglenes diák száma van ráirva.
Ha megkapom az újat,akkor az ideigleneset vissza kell adnom,tehát vagy az ellenőr büntet meg,vagy vehetek új bérletet mondjuk dec 15től?
Jah,és ugye ahol az ujat kapom,dec 22-én vannak utoljára,tehát igy is eluszik 1 heti bérletem ára?
Plussz az egyetemről hogy kijussak bérletet venni,vegyek még jegyet,mert nincs az addigi bérletemhez diákom?Csak az uj,de a szám meg nem fog egyezni ugye...
Vagy hogy van ez?
Miskolci benti közlekedés amugy ha lényeges
volt már ideiglenes diákom,akkor elhagytam az eredetit...mikor megjött az új,a régit vissza kellett adni (ugye hogy el ne tudjam adni pl),de akkor ez nem volt gond,mert pont ugy vettem fel azb ujat hogy a bérletem aznap járt le,kolis voltam,másnaptól már az ujjal mentem
egyetemen kérdeztem,tesznek rá magasról,hogy én ezzel pénzt bukok,többet mint a diák ára
Az elvileg ilyen 30-90napig szokott érvényes lenni nem? Ha csak nem járt le akkor szerintem továbbra is használhatod a bérlettel együtt. Szerintem nem kell visszaadnod vagy csak akkor ha lejért.
Nálunk az ellenőr nem is szokta kérni a diákot, ha el is kéri akkor csak megnézi hogy rajta van-e az érvényesítő matrica, a számokat letojja.
Amúgy nekem is dec 28-ig jó a 30napos bérletem :D
60 napig érvényes,dec 26-án jár le...
és vissza kell adni,ez biztos
de ma megyek,és megkérdezem ott ahol a bérletet veszem,,hátha okosabbak (bár nem sok reményt fűzök hozzá)
fejlemény:
ma voltam benn,új diákom sehol még,igérik,hogy hamarosan...
ideiglenest meghosszabbitottam végülis,száma maradt,igy most nincs probléma
bérletet 200Ft-ért kicserélik,és használom tovább az ujjal
igazolást egyetemen nem adnak amit irtál,kérdeztem,igy majd vennem kell 1 jegyet,mostanában rengeteg az ellenőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!