Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 8 hónapos babámmal, hogy...

8 hónapos babámmal, hogy lehet utazni távolsági buszon?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utastársainktól, pláne a sofőrtől elvárható, hogy ne "hergelje" őket egy kisember sírása, de

nyugodt alvását már senki sem köteles tiszteletben tartani...... lenémított mobilokra, suttogásra sajnos ne számíts.

2010. dec. 8. 02:45
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Első válaszoló vagyok:

Adtam választ a kérdésedre, babahordozó, esetleg babakocsi, csak te nem tudod kiszűrni a szövegből a neked kellő információt.

2010. dec. 8. 15:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat!Mei tai-jal megyünk,és az ölemben fog utazni,remélem így minden rendben lesz....
2010. dec. 8. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ja és kiegészítésként:csomagot szerencsére nem kell vinnünk,azt majd apa hozza utánunk kocsival,nekem csak a babával kell megoldanom az utazást."

Mi lenne, ha apa titeket is levinne A-ból B-be. De, ha kicsi a kocsi, akkor megértem. Tényleg nem akartam szenyózni.

Béke...

2010. dec. 9. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Apa még pénteken dolgozott(ekkor utaztunk),ezért mentünk külön.Amúgy a kocsi is kicsi,főleg hármunknak,de nem ez volt a buszozás oka :) Egyébként minden rendben ment,nagyon jól elvolt a babám,sokat komázott a körülöttünk ülőkkel, a végén meg jót aludt..
2010. dec. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!