Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » December 12. -től mért nem...

December 12. -től mért nem megy Pécsről Budapest-Keletibe vonat?

Figyelt kérdés

Néztem Elvirán, és 12.-től nem megy egy vonat se a Keletibe, át kell szállni Kelenföldön vagy a Déliben... pedig eddig 2 óránként ment/megy IC a Keletibe..

Ez talán csak valami hiba a menetrendben? Vagy ezentúl tényleg nem megy már közvetlen vonat ?

2010. dec. 5. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Dec. 12-én változik a menetrend. A többi utána lévő napra is a Déli van írva végállomásnak.

Most az IC-k is a Délibe mennek már.

2010. dec. 5. 14:03
 2/12 A kérdező kommentje:
De ennek mi értelme? MÁV oldalán annyi van, hogy új vonatokat hoznak be, és hogy könnyebb lesz így a közlekedés belföldön és külföldre is. Akkor most miért is törölték el a Sarajevo-Kosice járatot? Nem látok benne logikat, mert nagyon sokan a Keletibe mennek... :S
2010. dec. 5. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:

A menetrendváltástól a DÉlibe fonak járni a pécsi IC-k.

A Keleti jelenleg is kb 130%-os túlterheléssel üzemel, ebből ered rengeteg késés.

Ezen próbálnak enyhíteni egy kicsit, a pécsi IC-ket visszatették a Déli pályaudvarra. Metróval 15 perc alatt elérhető a Keleti, bár igaz plusz vonaljegy lyukasztásával.

Vagy vész esetén tényleg át kell szállni egy keletibe menő vonatra.

2010. dec. 5. 14:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha mégis visszatennék őket a Keletire.. eddig Miskolcig max 6500 FT volt az út, most már így majdnem 9ezer.. ez így valahogy nem tetszik nekem. és szerintem másnak se fog:S
2010. dec. 5. 15:08
 5/12 A kérdező kommentje:
mármint Miskolcig és vissza
2010. dec. 5. 15:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem többen jobban örülnének annak,ha 10perceket késik a vonat, minthogy még 2-3ezerrel többet fizessen
2010. dec. 5. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Tekintve hogy a Keleti és a déli díjszabásilag ugyanolyan távolságra van kelenföldtől (4km) nem fizetsz többet...

De ha leszállsz Kelenföldön vonattal is bemehetsz a keletibe így vonaljegyet se kell fizetned.

2010. dec. 5. 16:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Hogy jött ki a 6500 / 9000 különbözet?

(Ez majdnem 8 BKV vonaljegy ára, tehát 4 fő retúr metrózását futja.)

2010. dec. 5. 17:12
 9/12 bp1985 ***** válasza:
Ha Budapestet nézed, mind1, melyik Pályaudvar. Pl a Tatabánya-Budapest Keleti-s jeggyel mehetsz te Tatabánya Budapest Déli-be is. Ugyanannyi a jegy. Nem tudom, hogy jött ki neked ez.
2010. dec. 6. 15:36
 10/12 bp1985 ***** válasza:
Budapest-Miskolcra a legdrágább jegy 1 útra 7420 Ft. Az 1. osztály.
2010. dec. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!