Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Zugló vá. -nál pontosan hol...

Zugló vá. -nál pontosan hol tudok felszállni a 7-es, buszra?

Figyelt kérdés

Elvileg ezekkel (7-es, PIROS 7-es, PIROS 73-as, PIROS 173-as) egy megálló a Keleti Pu., de sajna egyáltalán nem vagyok járatos Pesten:S

Szóval Zuglónál leszállok a vonatról, merre induljak?

2010. dec. 4. 13:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és nincs vonaljegyem, azt tudok holnap ott valahol venni?
2010. dec. 4. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Leszállsz Zugló Vasútállomáson.

Lemész a lépcsőn, előre mész a kereszteződésig, és jobbra mész át, de nem a túloldalra, hanem a buszmegállóba :-)

De csak a 7E és a 173E buszokkal 1 megálló, a 7-essel 5 a 173-assal 4 megálló a keleti.

Holnap jegyet a környéketn maximum az automatából vehetsz, akkor nem kell elfordulnod jobbra, hanem egyenesen át kell menned a villamosmegállóba, ott van 2 jegyautomata. (Ha működik :-( )

2010. dec. 4. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah ahogy lemész a lépcsőn onnan 100 méterre van a bsumegálló, ha a fejed kicsit jobbra elfordítod, sréhen már látod is majd.
2010. dec. 4. 13:37
 4/11 anonim válasza:
100%
Ha leszállsz a vonatról, le kell menni a lépcsőn, ott attól függ, merre mész tovább, ha a Keleti-Astoria-Buda felé, akkor ott egyből látod, de a zebrás lámpás kereszteződésig mindenképp el kell menned (a szabálytalan átkelést nem ajánlom, mert nagy a forgalom, és egyszer a busz, amivel mentem, ütött el ott valakit, aki pont lelépett a járdáról), ha Újpalota felé mész, akkor pedig át kell menni a villamos síneken is, és ott a megálló. Jegyet sajnos nem tudom, hol vehetsz arrafelé, én bérlettel utazom, tudtommal a sofőrnél mindig vehetsz, de ezt akkor rögtön felszálláskor kellene, és ez drágább, de ha más nincs, ez még mindig jobb, mint ha jön az ellenőr és nincs nálad.
2010. dec. 4. 13:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!!!

Rengeteget segítettél:)

Jár a zöld kéz!;)

2010. dec. 4. 13:39
 6/11 A kérdező kommentje:
13:39-nek is köszönöm!!
2010. dec. 4. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
A 7-esen nem lehet jegyet venni a sofőrnél.
2010. dec. 4. 13:55
 8/11 anonim válasza:
100%

Pesten mindig a piros 7essel megyek mert zuglóból a kelenföldi vasútállomásra megyek. Vigyázz, mert engem 12ezerre büntettek meg, méltányosságot nem fogadnak el :(

Fentről lemész a lépcsőkön, és abba az irányba mész tovább egyenesen, majd a kereszteződésnél jobbra fordulsz, és a két sáv közötti busszmegállóba megállsz. Nem fogod eltéveszteni, sok ember áll ott.

2010. dec. 4. 14:01
 9/11 A kérdező kommentje:
köszii!!:)
2010. dec. 4. 14:37
 10/11 Lukky válasza:
100%
Én még annyit tennék hozzá hogy PIROS 73-ast ne keress mert kb. 5 éve nincs:D PIROS 7->7E PIROS 173->173E
2010. dec. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!