Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet számítani vonat késésre...

Lehet számítani vonat késésre holnap?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, mert egy-két váltó be fog fagyni. Ez a trutyi ugyanis éjszaka meg fog fagyni.
2010. dec. 1. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nahát akkor az nagyon jó! Köszi,h válaszoltál!
2010. dec. 1. 20:51
 3/6 anonim válasza:
59%
Minden bizonnyal. MÁV. Sosem pontos.
2010. dec. 1. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A statisztikák azt mondják, hogy igen nagy százalékban akik azt mondják: A máv sohasem pontos blablabla azok évente 1x ülnek fel vonatra.

Hányszor utaztál már 2 átszállásnál többet?

Ebből hányszor késtél le csatlakozást vonatkésés miatt?

Mi rendszeresen körbejárjuk az országot vonattal, olykor 50 (ötven) vonaton is utazunk (országjáró vonatozás) nem egyszer 2500 km-t utazva. Eddig EGYETLEN EGYSZER SEM késtünk le csatlakozást a MÁV hibája miatt. ÉS volt olyan ahol 0 (nulla) perc volt a "csatlakozás" és át tudtunk szállni!!

Évente 35000 km-t teszek meg mávval és elenyésző a komolyabb (5 percen túli) késés.

Azt hiszem erről ennyit.

Csak sokkal egyszerűbb zsigerből fikázni azonnal, főleg azoknak akik utoljára fényképen láttak vonatot...

2010. dec. 1. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze el kell ismerni vannak zűrös vonalak ahol több a késés (100a, 70a, 40a), van vonat aminél rendszeres, de azt mondani hogy a máv mindig mindenhol az országban késik, erős csúsztatás, gyengébbek kedvéért: hazugság.
2010. dec. 1. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:07

Akkor én mondok ellenpéldát. Kollégistaként az elmúlt években volt szerencsém - vagy balszerencsém - vonattal utazni többször is, és az pont a ritkább, ha pontos volt. Egy Békéscsaba-Kaposvár utazáson már eleve az állomásra késve (20-40 perc) érkezett meg az Intercity, és további értékes perceket késett, míg beért a Keletibe, így a Pécsre (Dombóvári átszállás) induló szintén Intercityt gyakran késtem le emiatt, a helyjegy árát meg nem kaptam vissza, mondván, hogy csak utazás előtt két órával lehet visszaváltani. Igazán kellemes télen, mínusz tíz fokban, sok pakkal a Keletiben várakozni. Aztán olyan is volt, hogy mindkét IC késett, pedig nem volt se árvíz, se hó. Sőt, a kedvencem, az első ilyen utam, amikor a gyorsvonat három (!) órát késett, mire beért Békéscsabára. Akkor jött egy IC is, pontosan, arra szálltam fel, és megbüntettek, mert nem volt pótjegyem rá. (kezdő utazó)

Olyan is volt, hogy két órát áll az IC a pusztaságban, csatlakozás így lekésve. Elméletileg én azért akartam Intercityvel utazni, mert az nem áll meg mindenhol és gyorsabb. Hát nem.

Pozitívum, de nem a MÁV-nak, a Railjet Euronight vonatok tényleg pontosak, viszont a Dunától keletre nem ezek járnak.

2010. dec. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!