Kik utazhatnak nyugdíjas-igazolvánnyal a BKV-n nyugdíjasokon kívül? Pl. Egy fiatal mikor jogosult a nyugdíjas bérlet használatára?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 19:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem akkor,ha a fiatal rokkant-nyugdíjas.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Az is elképzelhető, ha valaki pl a munkahelyén betöltött állásából kifolyólag rövidebb nyugdíjkorhatár alá esik. Ilyenek például a pilóták.
3/7 anonim válasza:
Nyugdíjasok csak 65 év felett utazhatnak ingyenesen.
De gugli a mi barátunk...
Itt fel vannak sorolva a fiatalokra vonatkozó ingyenességek:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. jan. 17. 10:14
5/7 anonim válasza:
ÉS RÁADÁSUL NEM CSAK A MAGYAR 65 ÉV FELETTIEK !!!!!!
6/7 anonim válasza:
Nyugdíjas bérlet igazolvánnyal a 65 év alatti nyugdíjasokon kívül még elég sokan utazhatnak. Pl. gyám és gyámolt személy stb.
De a fent linkelt oldalon ott vannak a kedvezmények:
7/7 anonim válasza:
szia!
én is nyugdíjas bérlettel utazok (27éves vagyok), azért mert a gyerekem apja meghalt, árvaellátást kapok és ez nyugdíjszerű juttatásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!