Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kérhetek utólag is számlát...

Kérhetek utólag is számlát vonatjegyhez?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen el tudom számolni a vonatjegyeimet (azaz 86%-át fizeti a cég). Általában bérletet veszek, de most nem éri meg, mert decemberben nem járok annyit már a szabadságok miatt. Viszont minden jegyvásárláskor feltartani a sort egy számla miatt sem szeretném. Lehet valahogy utólag is számlát kérni a jegyekhez? És mi van akkor, ha csak a kalauznál tudok jegyet venni, akkor honnan lesz számlám?
2010. nov. 30. 09:17
1 2
 11/15 A..... válasza:
Az én pénzem is megmentette 2017-ben :) Köszi!
2017. júl. 15. 07:48
 12/15 anonim válasza:
2018-ban már nem adnak utólag számlát. Sőt, azt mondták a Keletinél és a Délinél is, hogy már 2016 óta nincs utólagos számlaadásra mód a Máv-nál.
2018. máj. 6. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Ma a Kelenföldre úgy estem be, 10 perc volt az indulásig, és csak automaták voltak. Kártyával fizettem. Utólag így se kérhetek számlát?

El kéne tudnom számolni a munkáltatóm felé a vonatjegyemet.

2018. júl. 11. 19:48
 14/15 anonim válasza:
Vármegye bérlet miatt kellene utólag számla lehet?
márc. 28. 06:54
 15/15 anonim válasza:

Nem adnak számlát

Tisztelt Utasunk!

A MÁVDIREKT részére küldött megkeresését köszönjük. Felvetésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

Díjszabásunk 1.1.19 pontja értelmében „A vasúti társaság utólag nem ad ki számlát, kivéve, ha a számla kiadása műszaki okból nem volt lehetséges. Ebben az esetben a vasúti társaság a műszaki ok tényéről igazolást ad ki, és az utólagos számlaigényt az Ügyfélszolgálathoz kell benyújtani.”

Tehát amennyiben a vásárláskor nem kérte a számla kiállítását, a vonatkozó szabályok értelmében utólagos számla kiállítására nincsen mód.

márc. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!