Használhatom más irányba is a bérletem? Lentebb bővebben!
Figyelt kérdés
A munkáltatóm támogatja a munkába járást bérlettel. A kérdésem az lenne, hogy ezzel a bérlettel csak a lakhely és cég városa között közlekedhetem, vagy más azonos távolságra lévő helységre is utazhatom vele? Köszönöm a válaszokat!2010. nov. 29. 15:32
1/7 anonim válasza:
Bár nekem diák bérletem van... de az én bérletemen van egy olyan rész, hogy: Viszonlat .... Ide kell beírni melyik két város között használod a bérletet... Én nem szoktam kitölteni és így másfelé is szoktam utazgatni.. bár elvileg kéne, hogy legyen nálam jogviszonylat igazolás, ami igazolja, hogy a suliba meg vissza használom.
2/7 Egyszerű huszonéves válasza:
Csak a melóhely és lakhely közt mehetsz! Mert ennyi erővel elmehetsz 100 km-re is bárhova az ellenőrnek azt mondva az előző buszmegállóban szálltam fel.
3/7 A kérdező kommentje:
értem
csalni nem akartam vele, a kérdés lényege az lett volna, hogy ha veszek egy 25 km-es bérletet, akkor lakhelytől számított 25 km-en belül használhatom-e. Konkrét példával élve: Veszprém - Balatonfüred viszonylatra veszem meg, akkor pl Veszprém-Balatonalmádi viszonylatra is használhatnám-e. Majdnem egy táv.
De sztem a válaszból ítélve nem! :)
2010. nov. 29. 16:15
4/7 anonim válasza:
A bérlethez nálunk kell bérletigazolvány is, amire ráírják, hogy melyik 2 megálló között, hány km-es bérletszelvénnyel érvényes. Ami azon van, ott utazhatsz vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Csak diák bérletem volt, az is vagy 15 éve :D Ahhoz nem volt tok. De így oké a dolog! Mert itt is kell igazolvány hozzá, csak nem tudtam mi áll rajta! :)
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 29. 16:42
6/7 anonim válasza:
Örülök, ha segítettem! Sok sikert a munkádhoz!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. nov. 29. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!