Ilyen helyzetben végülis kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Tizenéves vagyok, és mint sok más fiatal én is busszal járok iskolába. A problémám egyes utasok, leginkább nyugdíjasok viselkedéséből fakad. Nem tudom azt tolerálni ahogy lelöknek a buszról, hangosan beszélik meg milyen bunkók a fiatalok mert nem lesik azt folyamatosan, hogy ők mikor akarnak leülni. Félreértés ne essék, bárkinek szivesen átadom a helyem, jöjjön oda szóljon és el is van intézve. De ha lökdösnek akkor - mostmár sajnos reflexből- lököm arrébb őket elég határozottan. A "Haladjunk már a felszállással!" halmazba tartozó beszólásokra pedig a "Dolgozunk az ügyön nem látod?!" szokott lenni a válasz. Erre álltalában csend a válasz. Belátom lehet, hogy túl heves reakciók ezek, tisztelem én az öregeket de a koruk még nem jogosítja fel őket a fiatalabbak eltiprására. Kérdezem én: Akkor tehát én vagyok a szemtelen fiatal és nekem el kéne mindezt tűrnöm? Mi a helyes cselekedet ilyen esetben? Köszi a válaszokat. jóéjt.2010. nov. 27. 22:54
11/12 anonim válasza:
Egy kis lökdösődés engem már nem zavar, hozzá vagyok szokva hogy ha a reggeli busz ajtaja kinyílik, akkor esünk ki rajta. Hely átadásával szintén nincs probléma, mert aki ül annak annyi helye sincs megmozdulni hogy felálljon.
12/12 anonim válasza:
igen, ez egy tipikus jelenség ... a bottal alig lépegető nénike azonnal megtanul futni és a bottal furakodni előre, amint buszról van szó :) valami eszméletlen ez komolyan, és tényleg oktlanul szidják a fiatalokat, mintha lesnék az alkalmat erre
(és én nem vagyok tizenéves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!