Én belenéztem volna. Hátha van igazolvány benne, kié. Különben is ha jól tudom, a rendőrségre kell leadni.
2010. jan. 26. 23:20
3/11 anonim válasza:
Zsebre vágtam volna, a lóvét meg elittam volna. A többit meg feladni postán, ha esetleg igazolvány van benne. A hitel- és bankkártyákat jó áron el lehet passzolni. Jogsit is. A személyit, lakcímkártyát, TAJ-kártyát, adókártyát visszakaphatja.
2010. jan. 26. 23:30
4/11 anonim válasza:
Ha van benne igazolvány, akkor értesitettem volna azt, aki elhagyta, ha pedig nincs, akkor meg én vagyok a szerencsés megtaláló :)
2010. jan. 26. 23:47
5/11 anonim válasza:
Hát én tuti nem a sofőrnek adtam volna. Ha van igazolvány, akkor vissza neki, ha nincs, akkor max. feladok egy hirdetést, hogy ha valaki elhagyta, akkor jelentkezzen. Ha meg tudja mondani, milyen a tárca, és kb. mennyi pénz volt benne, akkor az övé.
2010. jan. 27. 10:21
6/11 A kérdező kommentje:
ez a legegyszerűbb, leggyorsabb hogy oda a sofőrnek és kész nincs vele több "baj"!:O
2010. jan. 27. 11:45
7/11 anonim válasza:
Igen, a legegyszerűbb és legyorsabb -hiszen a tárgyakat elvesztők jelentős része a közlekedési vállalatnál érdeklődik, hisz kb. tudja, hogy hol veszítette el azt a valamijét.
A sofőrnek pedig kötelessége végzéskor bizonylatolva leadni a talált targyat a garázsban/telephelyen.
2010. jan. 27. 12:48
8/11 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek, de én nem bíznék ennyire a buszsofőrnek. Simán kiveheti a pénzt a tárcából, a többit meg kidobja.
2010. jan. 27. 14:12
9/11 anonim válasza:
De jó, hogy ennyi erényes ember van ebben az országban – én vagyok az egyetlen, aki őszintén válaszolt, és le lettem érte pontozva.
Megmondom én, mit csinálna a legtöbb ember: megnézné, hogy van-e benne lóvé; amennyiben igen, zsebre tenné; a tárcát meg egész egyszerűen elhajítaná és kész.
Hogyne, persze! Még én fogok feladni pénzért apróhirdetést a... a... melyik újságot is olvassa a tárcatulajdonos? A biztonság kedvéért nem egy hirdetést adok fel, hanem az ország összes vezető újságjában egyet-egyet, mi az nekem? LOL
2010. jan. 28. 01:02
10/11 anonim válasza:
én szerintem leadnám vagy megnézném a személyiét hátha láttam vagy valami
de mai világban a sofőrök is meglesik kiveszik a pénzt és ha visszaadják aztmondják hogy nem volt már benne pénz, tisztelet a kivételnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!