Megbüntettek a villamoson, de átvertem az ellenőrt. Utolérhetnek engem? Be tudják bizonyítani, hogy átvertem őket?
Figyelt kérdés
Tegnap utaztam a négyes villamoson, bliccelve. Jött egy ellenőr, és megbüntetett. De:
Nem a valódi nevem adtam meg, és így nem is azzal írtam alá a papírt, amit adtak.
Nem a valódi nevét adtam meg anyukámnak (leánykori)
Továbbá természetesen a valós lakcímem helyett egy másikat adtam, azt is a villamoson találtam ki.
Be tudják bizonyítani, hogy akkor és ott átvertem az ellenőrt? Ha igen, hogy?
2010. nov. 14. 14:53
11/17 anonim válasza:
nem találnak meg. és én itt veszprémbe fizetek 4 éve havi 1800 körül a bérletre, eddig egyszer robbant le alattam a busz. sajnos volt már szerencsém pesten buszozni meg metrózni, na azt nem kívánom senkinek. esetleg úgy tudnám a dolgot elképzelni, hogy amikor felszállok adnak 320 forintot. ha pesti lennék biztos h nem fizetnék érte.
12/17 anonim válasza:
az is jó ha hamis címet meg nevet mondasz de a legjobb h amikor elkéri a bérleted vagy a jegyed akk csak ennyit mondasz: ANYÁD TUDJA H KÉREGETSZ? :D
13/17 A kérdező kommentje:
ez jó! utolsó a póén miatt zöldet kaptál. de miért ilyen rossz a hasznos válaszarányod?
2011. jan. 6. 18:53
14/17 anonim válasza:
Szerinted miért?
Mert ugyanezt előadja mindenhol ott is ahol a kérdező komoly választ vár nem az ökörségére kíváncsi :(
15/17 anonim válasza:
És mi van akkor, ha a név valódi és a saját városán belül más címet ad meg az illető, barátnőm így járt...
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem lenyomozzák, és az elévülés előtt pár nappal jön az aranyos bírósági papír a postaládába.
2012. júl. 11. 13:46
17/17 1gabesz1 válasza:
Nem patkány és egyéb ronda szavak az aki nem akar fizetni ilyen összegeket egy ilyen rabló hadjáratnak! Ügyes vagy hogy így csináltad, én is ezt tettem volna! HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!