Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a villamoson, de...

Megbüntettek a villamoson, de átvertem az ellenőrt. Utolérhetnek engem? Be tudják bizonyítani, hogy átvertem őket?

Figyelt kérdés

Tegnap utaztam a négyes villamoson, bliccelve. Jött egy ellenőr, és megbüntetett. De:

Nem a valódi nevem adtam meg, és így nem is azzal írtam alá a papírt, amit adtak.

Nem a valódi nevét adtam meg anyukámnak (leánykori)

Továbbá természetesen a valós lakcímem helyett egy másikat adtam, azt is a villamoson találtam ki.

Be tudják bizonyítani, hogy akkor és ott átvertem az ellenőrt? Ha igen, hogy?

2010. nov. 14. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
nem találnak meg. és én itt veszprémbe fizetek 4 éve havi 1800 körül a bérletre, eddig egyszer robbant le alattam a busz. sajnos volt már szerencsém pesten buszozni meg metrózni, na azt nem kívánom senkinek. esetleg úgy tudnám a dolgot elképzelni, hogy amikor felszállok adnak 320 forintot. ha pesti lennék biztos h nem fizetnék érte.
2010. nov. 14. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
az is jó ha hamis címet meg nevet mondasz de a legjobb h amikor elkéri a bérleted vagy a jegyed akk csak ennyit mondasz: ANYÁD TUDJA H KÉREGETSZ? :D
2011. jan. 3. 18:38
 13/17 A kérdező kommentje:
ez jó! utolsó a póén miatt zöldet kaptál. de miért ilyen rossz a hasznos válaszarányod?
2011. jan. 6. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted miért?

Mert ugyanezt előadja mindenhol ott is ahol a kérdező komoly választ vár nem az ökörségére kíváncsi :(

2011. jan. 6. 19:31
 15/17 anonim válasza:
És mi van akkor, ha a név valódi és a saját városán belül más címet ad meg az illető, barátnőm így járt...
2012. júl. 11. 12:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem lenyomozzák, és az elévülés előtt pár nappal jön az aranyos bírósági papír a postaládába.
2012. júl. 11. 13:46
 17/17 1gabesz1 válasza:
Nem patkány és egyéb ronda szavak az aki nem akar fizetni ilyen összegeket egy ilyen rabló hadjáratnak! Ügyes vagy hogy így csináltad, én is ezt tettem volna! HAJRÁ!
2013. jún. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!