Nem gáz, hogy Bécsben már duplaannyi metró van, mint Budapesten, pedig ők is a 70-es években kezdtek építkezni?
már 20 éve nem adtak át 1 méternyi alagutat sem Budapesten,
és ahogy elnézem, még 20 évig nem is fognak.
Az a helyzet, hogy ilyen jó tömegközlekedésű városban, mint Budapest, felesleges több metró. A négyes metró éítése is felesleges. Van villamos, hév, busz, ugyanazokon az útvonalakon, amire a 4-es metrót tervezik. Parasztvakítás az egész.
Másik:
Bécs Nyugat, mi meg még mindig balkán vagyunk, hiába vagyunk Európa szívében. Ausztriában tesznek is valamit az országért a politikusok, nem csak a saját zsebüket tömik, mint nálunk.
Én nem azt mondtam, hogy magasabb a színvonal, vagy jobb járművek lennének, de viszont Pesten szerintem több vonal van, tehát végül is jobb a közlekedés, mert kevesebbet kell gyalogolnod általánosságban.
Kontra
Lehet, hogy a metrókocsi jobb, de nekem az orosz metrókocsi is tetszik.
Kontra
Nem tűnik rosszabbnak a miénk sem.
Kontra
Nekem a Combino jobban tetszik, meg szerintem jobb is.
oké, de szerintem azon ne kezdjünk el veszekedni akkor sem, hogy melyik város közlekedése a jobb.
attól hogy kevesebb vonal van Bécsben, sokkal jobban össze van hangolva, és hosszabbak a vonalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!