Meddig fognak még az ukrán "menekültek" ingyen utazgatni?
A napokban nem egy népes családot láttam felszállni ingyen. 1-2 szülő, 3-4 gyerek. Senki nem tűnt szegénynek és tépázottnak. Adidas sapka, szolizott anyuka, apukán karlanc, szép, tiszta, új ruhák, a gyerekeknél okostelefonok.
Míg más ezért fizet, addig ezek az élelmes "menekültek" kényelmesen elutazgatnak. Kari Geriék, meg adják alájuk a lovat.
Bkk oldalán a segítő infó nekik:

Ja, gondolom csak bivajbasznád alsóról kell elmenekülni háború idején. Ja mégse, több százezer lakosú városokat bombáztak nullára, nyilván nem volt ott olyan, akinek futotta volna mobiltelefonra...
Ne nézz annyi M1-et, mert megárt

Fideszesek, amikor Orbán valami kedvezményt ad (mások kárára): HAJRÁ VIKTOR! LEGJOBB VEZETŐ! ISTEN KÜLDÖTTE!
Fideszesek, amikor valaki más ad kedvezményt (mások kárára): ENNEK IS MI ISSZUK MEG A LEVÉT! BÜDÖS HAZAÁRULÓ ELLENZÉKIEK! POLOSKÁK!
Az állandó önellentmondásotok egyszerűen nem ismer határokat...

Első, te vagy a suttyó a hozzászólásod alapjan.Ez nem érv, csak személyeskedes, amit felböfögtél.
Többi korlátolt, miért gondoljátok, hogy fideszes vagyok?
Utolsó: úgy, hogy mutogatta az ukrán útlevelet es belinkeltem, hogy így is adta meg a bkk, hogy azzal utazhatnak ingyen.
Itt az emberek fizetnek az utazásért, de akkor en sem fogok, majd, emelnek es fizetitek ti az en részemet is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!