Szombathely és Győr között nagyjából pontosan járnak a vonatok? GYSEV-es vonatok azért pontosabbak mint a MÁV?
Figyelt kérdés
Megírnátok kérlek a tapasztalatotokat akik ezen a vonalon közlekednek?
Munkába járnék vonattal fel Győrbe, viszont kicsit félek, hogy késni fogok a munkahelyről, ha sokat késnek a vonatok....
ma 15:51
1/3 anonim 

válasza:

1es vonalon ritkan kell brutal kesesre szamitani a 15-20perc az alap.
Szamolj vele
2/3 Ékezetes billetyűzet 

válasza:

Én egyetemre jártam Szhely-Győr között, akkor legtöbbször pontos volt, 5-10 perc késések voltak max.
A 7:10-es emlékeim szerint Szombathelyről indul, viszont pl. a 11:10-es az Ljubjanából érkezik. Na ott ugye kérdés, hogy addig mennyi késést szenved el a vonat...
3/3 anonim 

válasza:

Attól függ, mit számít pontosnak. Vonatfüggő is persze, de én azt tapasztalom mostanában, hogy Szombathelytől Győrig kb. 10 perc késés azért átlagosnak mondható, Győrtől Szombathelyig viszont ennél nagyobb késésekkel is találkozok sajnos. Bár hozzátenném, hogy én reggelente nem vonatozok, szóval a reggeli állapotokról más lehet, hogy többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!