Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Országbérlettel helyközi...

Országbérlettel helyközi buszon lehet utazni egy városon belül két megálló között?

Figyelt kérdés
Tehát nem a helyi számozott járaton, hanem a helyközin, ami ugyanúgy megáll azokon a megállókon is.

#országbérlet #helyi menet
febr. 19. 14:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez az ajtó kinyitás-nem nyitás kérdésköre nálunk nem létezik (szerintem ennek csak Pesten van jelentősége, ahol egy megállóban egy óra alatt megfordul 68-féle járat).

Tutira felszállít minket itt vidéken, csak nekem az volt a kérdéses, hogy fog-e szívózni a sofőr.

tegnapelőtt 07:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Helyközin lehet, ott nincs csak le/felszállás, bármelyik két megálló között utazhatsz. Én a jövő héten fogok így eljárni Debrecenben, eleve az útvonaltervező szerint is jobb a Volánbusz, az odajutás miatt meg úgyis lesz Hajdú-Bihar napijegyem (a Cívis IR-el megyek), akkor meg minek fizessek külön a DKV-nak az elvileg rosszabb szolgáltatásért?
tegnapelőtt 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!