Én mint nyugdíjas, pl. Bp-ről Pécsre utazok és késik a vonat 21 percet. Akkor hogyan kapom vissza a vonatjegy árának a felét?
Figyelt kérdés
Nekem igngyenes az utazás.
1 Semmit sem kapok vissza.
2 Nekem kell befizetni a jegy árának a felét?
tegnap 17:17
1/9 anonim válasza:
Ez esetben te mint nyugdíjas nem csak nyugdíjas vagy, hanem mellé súlyosan demens is.
2/9 anonim válasza:
Kérdését rossz helyre tetszett írni, ez nem a humor kategória!
3/9 anonim válasza:
Bevallom nem értem a kérdést. De tisztázzunk le pár dolgot. Nem mint nyugdíjas, hanem mint 65. életévét betöltött személy utazol ingyen. Nyilván ha ingyen utazol, semmilyen költséged nincs, tehát nincs mit visszakapj, esetleg helyjegyet kell váltanod. Meg amúgy sem tudok olyan szabályról, ami kimondaná, hogy akármennyi késés után visszaigényelhető a jegyár fele, pedig elég sokat utazom.
4/9 anonim válasza:
Lázár Jani megígérte, hogy jövőre már térítik az utazás felét, ha a járat legalább 21 percet késik!
Amúgy meg troll kérdés, nem kell szegény gyereket komolyan venni.
5/9 anonim válasza:
Köszönöm a felvilágosítást kedves 5-ös, ezt nem tudtam :) 4-es vagyok.
6/9 anonim válasza:
Illetve pontosabban 2025 júniustól lesz ez!
7/9 Justinianus válasza:
"Semmit sem kapok vissza."
Dehogynem, te mindet visszakapod, amit fizettél.
9/9 anonim válasza:
Amennyit fizettél a jegyért.
Magyarul semmit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!