Ha én napi 2x1 órát utazom a munkába, akkor az havi szinten 40 óra tehát egy teljes munkahetet ingyen a munkahelyemnek adok hogy bejussak?
Figyelt kérdés
1 nap 2x1 ó, hetente 5x 2 = 10 ó, havonta 4x10 = 40 óra.
vagyis egy teljes munkahetet használok el saját szabadidőmből a közlekedésre.... ezt nekem a munkahely mivel ellensúlyozza? A semmin kívül?
Még a bérletet se állja (Mert Bp-Bp...)
tegnapelőtt 21:11
1/7 anonim válasza:
Te választásod, h hol laksz és hol dolgozol.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem adsz Te lóf*szt se a munkahelyednek, mivel ő nekik semmivel jobb, ha 1 órát utazol annál, ha 30 percet utaznál.
Az, hogy valamit úgy fogsz fel, hogy magadtól veszed el, azért nem a munkahelyet kell hibáztatni.
Ami meg a bérletet illeti: ha nem dolgoznál, mivel utaznál? Illetve ha fizetné a bérletet, szigorúan csak munkába járásra használnád?
3/7 anonim válasza:
Ahogy ők is biztosítják az öltözőt, wc-t, pedig sz/rás közben nem termelsz...
4/7 anonim válasza:
Kedves és tisztelt munkatársunk! Holnap keresse fel személyzeti osztályunkat. A felmondását elfogadjuk. A felmondási idő alatt oldja meg a bejárást teleportálással.
5/7 anonim válasza:
Budapesten belül 2 óra? Azt hogy? Debrecenben még el is hinném, pedig kisebb város, de ott a tömegközlekedés sz@r. Viszont elvileg a tömegközlekedés a fővárosban baromi jó, mindenki dicséri.
6/7 anonim válasza:
5. Nekem kb. 70 perc csak be, másik 70 haza. De volt olyan munkalehetőségem a városon beül, hogy két óra lett volna csak oda.
7/7 anonim válasza:
Lakhatsz máshol, dolgozhatsz máshol, és az utazási időt azzal töltöd, amivel akarod, nem kötelező bámulni kifele a fejedből, olvashatsz híreket meg ilyenek. Ha nem kötött a munkaidőd, járhatsz úgy, hogy legyen ülőhelyed. Én pl. nyáron hajnaltól kora délutánig dolgozom, mert akkor nem szauna a metró és tudok újságot olvasni vagy rejtvényt fejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!