Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A bp.-i 4-6-os nagykörúti...

A bp.-i 4-6-os nagykörúti villamosról is lesznek majd jó minőségű vezetőfülke nézetből felvett menetvideók úgy, ahogy a többi bp.-i villamosvonalról?

Figyelt kérdés

Kasza Leventének és Pintyőke Zsoltnak hála a többi villamosvonalról már vannak ilyenek, ráadásul mindkét irányban (kivéve talán az 51-es vonalat), a 4-6-osról is lesz valamikor ilyen?

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy én vagyok ennek a kérdésnek is a feltevője:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

DE ezt nem fogom állandóan kiemelgetni, mint a metróst, mert ez nem ANNYIRA NAGYON fontos... Csak időnként... :-)

És gondolom azzal sem mondok már újat, hogy a már meglévő villamosos menetvideókat (amiket Kasza Leventének és Pintyőke Zsoltnak köszönhetünk) is már vagy 1000-szer láttam, és azóta sem tudom megunni (azokat sem)... :-) Jó lenne már egy a 4-6-osról is (JÓ minőségű, NEM gyorsított és NEM 1000 éves)...

dec. 31. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szólj nekik.
dec. 31. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyikük sem tud készíteni a 4-6-osról... :-( Illetve Kasza Levente mondta (írta) csak speciel, hogy nem tud, Pintyőke Zsoltot még nem kérdeztem ez ügyben, de ő sem vezet azon a vonalon egyáltalán (ha jól tudom), szóval nem sok esélyt látok... :-( De azért majd megkérdezem tőle / felveszem vele is a kapcsolatot, köszönöm az ötletet!
dec. 31. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezer éve vannak
tegnapelőtt 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Az OK, csak számomra nem elérhetőek...
tegnapelőtt 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!