Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Télen jár Székesfehérvárról...

Télen jár Székesfehérvárról Szobra közvetlen vonat?

Figyelt kérdés
dec. 22. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a MÁV menetrendi keresője azt mutatta, nem. Neked is ajánlom az oldalt ilyen kérdések esetén.
dec. 22. 14:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezem itt, mert az az oldal sokszor megbízhatatlan.
dec. 22. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

A menetrendi kereső eléggé megbízható, a közvetlen járatokat tekintve egészen biztosan.

Hiába Jégmadár expressz a neve, csak nyáron jár.

dec. 22. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

"az az oldal sokszor megbízhatatlan"

Én az elmúlt 20 évben nem találtam benne hibát. De lehet hogy csak szerencsém volt.

Nincs ilyen vonat, csak nyáron

dec. 22. 16:18
 5/11 Justinianus ***** válasza:
Sőt, 20 éve sem volt, meg nagy valószínűséggel 20 év múlva sem lesz.
dec. 23. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Jégmadár expressz, ami csak nyáron jár 🤣 Hát nem egy találó név 🤣 Én valami csak télen (vagy télen is) járó sípályához menő vonatnak tudnám elképzelni ezt a nevet, mondjuk egy RailJet-nek, ami elvileg megy az Alpok felé is megy.
dec. 23. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
6 azért nem tudod elképzelni, mert buta vagy. Olvass utána milyen is valójában a jégmadár mint faj.
dec. 23. 07:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a nevétől függetlenül szánalmas, hogy a MÁV szerint csak nyáron van értelme egy Budapesten átmenő vonatnak.
dec. 25. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Millió lehetőséged van az eljutásra.

Ha nem tetszik, vegyél kocsit!

dec. 25. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül az a megállapítás, hogy csak nyáron van értelme, hanem nyáron nagyobb az igény arra, hogy az emberek a Balaton partjára jussanak el. A nyári menetrenden kívül meg marginális az ilyen igény, sokkal inkább a hivatásforgalom a jellemző, erre használják az infrastruktúrát, a szerelvényeket és a személyzetet. A Déli körvasút megépültével javulni fog a helyzet, de nem vagyok benne biztos, hogy a szobi vonal az elsők között kapcsolódna az új vagy kibővült hálózati elemhez.
dec. 25. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!