Mivanha elkopik az országbérlet leolvasó vonalaskódja?
Figyelt kérdés
Nos hónap közepén vettem, de már eléggé szenvedős a kalauznak leolvasni. Nem tudom miért, a pénztárcámban van a jegy..
De én nem akarok megint egyet venni, bár ezek után kövi hónapban fix a MÁV appban veszem meg... Visszakanyarodva, mivanha elkopik?
2023. máj. 26. 18:54
1/9 A kérdező kommentje:
Magyarán kopik a jegy... Szemmel láthatóan, mert már nem fekete betűk vannak hanem szürkék.
2023. máj. 26. 18:54
2/9 BlackSword válasza:
És gondolom folyton kiveszed, elteszed...
Ajánlok egy irattarót átlátszó résszel... semmi baja nem lesz... csak nem kell folyton rángatni... nem f@sz ez...
3/9 anonim válasza:
Ugyanolyan szar lehet ez is, mint a SZÉP kártya... Fidesz-tákolmány.
4/9 anonim válasza:
Jó, hogy mondjátok, én ma vettem újat, de akkor gyorsan begyömöszölöm a tokba
5/9 A kérdező kommentje:
2 xD, okés
2023. máj. 26. 19:23
6/9 anonim válasza:
Nem tanult a MÁV a BKK hibájából. A legjobb ha lefénymásolod sima papírra frissen, aztán azt olvasod le, de ott van az eredeti is hogy ne kötözködjön, ha nem elég neki hogy a kézi készülékén érvényesnek jelzi.
7/9 anonim válasza:
Épp az előbb láttam ilyet, egy csávónak szinte fehérre volt kopva az egész papír, azt mondta a sofőr, legközelebb tegye be tokba. De mivel az érvényesség látszódott, felengedte.
8/9 anonim válasza:
Sajnos igencsak elkop a hőpapíros változat. A MÁVappot ajánlom, net nélkül is működik.
9/9 anonim válasza:
Egyébként a pénztárban kicserélik, ha még be tudják azonosítani. Ha nem a vonalkód, de bármilyen rajta lévő azonosító alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!