Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek felvihetek buszra...

Szerintetek felvihetek buszra két folyókát?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén hangzik a kérdés, viszont úgy alakult Budapestről vidékre két nagyjából 1-1,5 m hosszú folyókát el kéne vinnem tömegközlekedésen. Vonaton még szerintem nem is lenne olyan gáz, csak átszállásos pótlóbuszra. Lehetséges hogy oda ezekkel nem engednek fel? Vagy ha felviszem magam mellé teszem fel kell?

Köszönöm előre is a válaszokat ilyen helyzetben még nem voltam :)

dec. 18. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a buszok jellemzően dugig lesznek. A méretük bőven belefér a megengedettbe, és ha elfér szorosan melletted, nem foglal helyett, akkor kötekedő vezetőnek kell lennie, hogy ne engedjen fel.
dec. 18. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Miért ne lehetne? Szépen feltekered, eligazgatod, beleteszed egy nagyobb szatyorba és nem lesz vele gondod. Én volt amikor 2db kék ikeás szatyorral mentem... A kutya nem szólt rám... De ha nagyon izgulsz miatta, akkor tedd bele egy börönd e és még le sem törik. De meg sem fázik a hidegben...
dec. 18. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő az esővezető csatornára gondol. Azt nehéz feltekerni
dec. 18. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán fel lehet vinni, nyugi
dec. 18. 12:14
 5/7 BeefEater ***** válasza:
100%

[link]

Az utas legfeljebb 2 db, egyenként legfeljebb 20 kg tömegű, a 100x50x50 cm mérethatárnál nem nagyobb csomagot vihet magával az útipoggyász-szállítást nem végző (poggyásztartóval vagy poggyászszekrénnyel nem rendelkező) autóbuszba.

A poggyászszállításra a kézipoggyász-szállítás feltételeit kell alkalmazni (szállításból kizárt tárgyak, csomagolás, elhelyezés, őrzés, felelősség stb.)

dec. 18. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Most lehet én vagyok a boomer, de miféle állat az a folyóka???
dec. 18. 13:43
 7/7 BeefEater ***** válasza:
100%

Most tényleg te vagy az, #5. Ilyen vízelvezető: [link]

Magyarul a kérdező hosszú építőanyagot akar szállítani a buszon.

dec. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!