Szegedre tartó intercity be szokta várni Cegléden a
Debrecen felől érkezőt?
Figyelt kérdés
Nemsokára utazok Debrecenből Szegedre. Cegléden kell átszállni, 6 perc van rá papíron. Bevárják vajon egymást a vonatok? Mert ha nem, akkor 1 órával későbbivel tudnék csak továbbutazni.
Amúgy pont az 1 órás ütem miatt nem hiszem hogy komolyabb késés esetén megváratja, mert ott a következő. Ha sokat kellene várnia akkor borulna az egész menetrenk.
ma 11:45
2/10 anonim válasza:
Sokat szokott állni Cegléden, de hogy pontosan mennyit nem tudom. Volt hogy 10 percet is ott vartunk. Szoval szerintem ennek ez a celja.
ma 12:09
3/10 anonim válasza:
Heti szinten megyek,nem várja meg.
ma 12:17
4/10 anonim válasza:
Nem kötelessége.
ma 13:13
5/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy max kisebb késésnél várja be.
ma 13:23
6/10 anonim válasza:
Nem várnak egymásra. Ceglédtől Szeged felé egy vágány van, ha azon épp vonat közlekedik (bármelyik irányba), nem mehet rá, várakozásra kényszerül Cegléden a szegedi IC. Ezért van, hogy néha sokat vár.
ma 14:21
7/10 anonim válasza:
Jelezd a kallernak a vonaton, ha késés van, hogy átszállnál, ha jó fej, akkor odaszól, hogy átszálló utas van, és akkor bevárja.
ma 15:42
8/10 Justinianus válasza:
Ez nem jó fejségen múlik, hanem ott van a menetrendben, hogy csatlakozásra nem vár. Ez azt jelenti, hogy csatlakozásra nem vár.
ma 15:48
9/10 anonim válasza:
Előfordulhat, de nem törvényszerű.
Ma a 732-es Napfény IC a menetrend szerinti 10:46 helyett 10:49-kor érkezett Ceglédre, és 10:48 helyett 10:56-kor indult tovább, így az 582-es Tokaj IC hiába érkezett 10:42 helyett 10:54-re, át tudtak szállni az emberek. A 702-es/609-es vonatok esetében hasonló volt a helyzet. Pár perc késést előfordulhat, hogy bevárnak - pláne, ha a szemben lévő vonat is késik, és Nagykőrösön egyébként is várnia kellene, ez történt a fenti esetekben is.
Érdemes lehet a Cívis IR-rel utazni, ha nem akarsz közel egy órát Cegléden várakozni - bár mindenhol megáll, sokkal jobban tartja a menetrendet, mint az IC-k.
ma 19:53
10/10 anonim válasza:
8, Mégis, ezen a vonalon többször voltam tanúja, hogy késés esetén odaszólt az állomásra a kalauz, hogy lenne átszálló. Nem teszi meg mindenki, de nem ritka eset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!