Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Debrecen-Budapest IC-n van...

Debrecen-Budapest IC-n van légkondi, mennyire pontos mostanában?

Figyelt kérdés

Régebben utaztam vele párszor és nem volt vele semmi gondom.

Viszont most a 40 fokban annyira cikkeznek róla, hogy mennyit késnek a vonatok és milyen meleg van, hogy elbizonytalanodtam.

Aki járt a Debrecen-Budapest viszonylaton mostanában, mit tapasztalt?

aug. 25. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
10-15 percet szokott késni. Az elsőosztályon és az IC+ kocsiban (tavaly a 20-as volt) tökéletes a légkondi. A 21-22-es kocsi régebbi, az lutri, hol jó hol nem. Ha teheted, inkább válaszd a Cívis Interrégiót, az Flirt motorvonat, hibátlan légkondival, kevesebb utassal, csak hosszabb a menetidő.
aug. 25. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában rossz a légkondi, és az IC kocsikban ablakot sem lehet nyitni. Fél óránál kevesebbet ritkán késik, de egy órát meghaladó késés is gyakran előfordul. Én is az interrégióra szavazok inkább, azon kb. az esetek felében működik a légkondi, és van, hogy csak pár percet késik.
aug. 26. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most mentem a Balaton körüli járattal ami Debrecenbe megy .

Nulla klíma, katasztrófa.

Nyilván függ milyen típusú vonatot indítanak mert nem mindegyiken van klíma.

aug. 26. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1# Rossz tanácsnak tökéletes a Cívis Interrégió szimpla Flirt vonata. Ez egy elővárosi szerelvény, nem távolsági.Egyetlen WC van a 3 órás útra, végig sorban állnak. Mivel ere a vonalra szimpla szerelvényt indít a MÁV ezért végig tömegnyomor van, az utasok fele állni szokott. Kerékpárszállítás megoldhatatlan, mert nagyjából 2 kerékpárnak van kijelölt hely, de a tömegtől egy se fér el. De legalább a légkondi jó, csak éppen a minden bokorban történő megállás miatt nem hatékony.
aug. 28. 13:01
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Akkor tiszta mázli, hogy lekéstem az Interrégiót. Helyette egy Fecske IC-vel mentem, amin nem volt légkondi, de legalább az ablakok nyithatóak voltak, így egész elviselhető volt.
aug. 28. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Tavaly többször mentem vele, sose volt tömeg, de a légkondi jobb volt mint az IC-n. Bár lehet azért, mert karbantartás miatt csak Ceglédig ment, ott át kellett szállni a zónázóra. De ha ez az ára a kenyelemnek, most is szívesen átszállnék.
aug. 28. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma meg kifogtam egy olyan IC-t, amin annyira megy a légkondi, hogy még fázom is. Pulüver meg persze miért lenne nálam nyáron.

Viszont egy óra késéssel indult...

aug. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!