Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire gáz ha este félek...

Mennyire gáz ha este félek tömegközlekedni?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz céges buli és a belvárosban lesz. Kocsival nyìlván macera lenne bejutni illetve egy sört azért innék is viszont rettegek este menni. Tele részeggel kötekedő kattos alakkal a villamos màr most a hideg kiráz tőle. Legszìvesebben nem mennék de már megìgértem hogy megyek. Az sem segìt hogy már odafele is sötét lesz
dec. 12. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy konfliktust nem mindig csak fizikai erőszakkal lehet megoldani, persze van amikor nincs más kiút. De van hogy elég egy határozott fellépés is. Meg rengeteg önvédelmi a cucc van, amivel simán kitudod iktatni a támadót. Amennyiben ismered a használatát, nem félsz használni és olyan helyen járva, készletlétben van nálad. Ilyen pl a paprikaspray(aki nem hiszi járjon utána). Igen tiltott eszköz, mielőtt itt jönne valaki a btk-val. Viszont másokat, kirabolni, zaklatni, megkéselni nem tiltott?
dec. 12. 16:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát valszeg addig nem fogok tudni beszerezni illetve addig tuti nem fogom megtanulni hasznàlni szóval ha ilyen lenne és Lakatos Alehandró megtalálna akkor szégyen vagy nem szégyen elsprintelek. 😀 nemhinném hogy utanam szalad több száz méteren keresztül 🤣
dec. 12. 17:20
 13/17 eddiboy ***** válasza:
100%
Vidékiként időnként tömegközlekedem a pesti éjszakában valami koncert vagy program után. A belvárosban akkor is nagy tömeg van, nincs mitől félni, külvárosba ilyenkor nem megyek. A legnagyobb atrocitás az volt eddig, hogy bealudtam a villamoson, és kilopták a zsebemből a telefonom.
dec. 13. 07:39
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 az pont elég 😃 Megoldom màsképp amúgy megkérek valakit h dobjon el 😄
dec. 13. 09:32
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
#14 Problémát okoz ébren maradni a hazaút során? Mert akkor kocsival is gondjaid lennének.
dec. 13. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, de erre most milyen bővebb választ vársz?

Annak idején vidékiként Budapestre jártam egyetemre. Akkor 18-20 évesen rendszeresen jártam az éjszaki járatokkal. Soha semmilyen atrocitás nem ért.

Azóta hazaköltöztem egy dunántúli megyeszékhelyre. Itt éjfél után általában semmilyen tömegközlekedés nincs. Így egy buli után gyalogolni szoktam. 30-40 perc alatt általában hazaérek. Nem egyszer tettem már ezt hajnali 2-3-kor tök egyedül. Nem mondom, hogy néha nem láttam fura alakokat. És amikor ezek jöttek szembe, inkább átmentem az út túloldalára. De ezen kívül itt sem tapasztaltam semmi durvulatot.

dec. 17. 22:34
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 semmit csak kìvàncsi voltam. De megoldottam szóval tárgytalan 😃
dec. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!