Mennyire gáz ha este félek tömegközlekedni?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz céges buli és a belvárosban lesz. Kocsival nyìlván macera lenne bejutni illetve egy sört azért innék is viszont rettegek este menni. Tele részeggel kötekedő kattos alakkal a villamos màr most a hideg kiráz tőle. Legszìvesebben nem mennék de már megìgértem hogy megyek. Az sem segìt hogy már odafele is sötét leszdec. 12. 09:47
11/17 anonim válasza:
Egy konfliktust nem mindig csak fizikai erőszakkal lehet megoldani, persze van amikor nincs más kiút. De van hogy elég egy határozott fellépés is. Meg rengeteg önvédelmi a cucc van, amivel simán kitudod iktatni a támadót. Amennyiben ismered a használatát, nem félsz használni és olyan helyen járva, készletlétben van nálad. Ilyen pl a paprikaspray(aki nem hiszi járjon utána). Igen tiltott eszköz, mielőtt itt jönne valaki a btk-val. Viszont másokat, kirabolni, zaklatni, megkéselni nem tiltott?
12/17 A kérdező kommentje:
Hát valszeg addig nem fogok tudni beszerezni illetve addig tuti nem fogom megtanulni hasznàlni szóval ha ilyen lenne és Lakatos Alehandró megtalálna akkor szégyen vagy nem szégyen elsprintelek. 😀 nemhinném hogy utanam szalad több száz méteren keresztül 🤣
dec. 12. 17:20
13/17 eddiboy válasza:
Vidékiként időnként tömegközlekedem a pesti éjszakában valami koncert vagy program után. A belvárosban akkor is nagy tömeg van, nincs mitől félni, külvárosba ilyenkor nem megyek. A legnagyobb atrocitás az volt eddig, hogy bealudtam a villamoson, és kilopták a zsebemből a telefonom.
14/17 A kérdező kommentje:
#13 az pont elég 😃 Megoldom màsképp amúgy megkérek valakit h dobjon el 😄
dec. 13. 09:32
15/17 anonim válasza:
#14 Problémát okoz ébren maradni a hazaút során? Mert akkor kocsival is gondjaid lennének.
16/17 anonim válasza:
Igen, de erre most milyen bővebb választ vársz?
Annak idején vidékiként Budapestre jártam egyetemre. Akkor 18-20 évesen rendszeresen jártam az éjszaki járatokkal. Soha semmilyen atrocitás nem ért.
Azóta hazaköltöztem egy dunántúli megyeszékhelyre. Itt éjfél után általában semmilyen tömegközlekedés nincs. Így egy buli után gyalogolni szoktam. 30-40 perc alatt általában hazaérek. Nem egyszer tettem már ezt hajnali 2-3-kor tök egyedül. Nem mondom, hogy néha nem láttam fura alakokat. És amikor ezek jöttek szembe, inkább átmentem az út túloldalára. De ezen kívül itt sem tapasztaltam semmi durvulatot.
17/17 A kérdező kommentje:
#16 semmit csak kìvàncsi voltam. De megoldottam szóval tárgytalan 😃
dec. 18. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!