Mennyire gáz ha este félek tömegközlekedni?
"Tele részeggel kötekedő kattos alakkal a villamos màr most a hideg kiráz tőle."
Ezt rendszeresen tapasztaltad, vagy csak egyetlen rossz élményből indulsz ki, netán mások anekdotáiból? Csak mert emberek tömkelege tömegközlekedik rendszeresen a budapesti éjszakában anélkül, hogy bármi különösebb incidens történne vele.
Egyébként meg céges bulin nem olyan nehéz találni valakit, aki kocsival elvisz legalább egy darabon, vagy veled egy irányba tart BKV-n, vagy ha tényleg nagyon félsz, hívhatsz taxit. (mivel a villamost említetted, gondolom, hogy a fővároson belül van az úticél)
Én sem érzem konfortosan magam a budapesti tömegközlekedési járműveken. Vidéki vagyok. Nem szoktam félni úgy semmitől, de az a sok idióta az kiakasztó.
Amitől még a hülyéktől is jobban félek az az hogy ha valaki belémköt én meg szilánkosra töröm a karját akkor mehetek a rendőrségre..... Van nekem jobb dolgom is annál hogy egy húgyagyú drogos proli miatt magyarázkodjak a fakatáboknak.
Szóval Kérdező tökre meg tudlak érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!