Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Erdélyben, a Partiumban és a...

Erdélyben, a Partiumban és a Bánságban a vonatokon szabad zenélni?

Figyelt kérdés
Egyik videóban láttam egy Arad környéki vonat utasterét, ahol egy 50 körüli ember harmonikázott. Kérdezem, hogy ez ott gyakori, és ha igen, hogyan tudják ezt megcsinálni? Lekenik a vasutat, jóban vannak a vasúttal, vagy egyszerűen nem zavar senkit? Eszembe jutna nekem is, csak hát nem merem megcsinálni, mert hát itt a csonka-országban az ilyen ugye elképzelhetetlen.
dec. 5. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem:

[link]

"

The following deeds are considered contraventions to the rules regarding the Romanian railway transport, if they were not committed in such conditions that, according to the criminal law, they would be considered offenses:

19. unlawfully disturbing passengers by making noises with any device or object, or by shouting, noise or other forms;

"

dec. 5. 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is így sejtettem, csak felkaptam a fejem arra az emberre a videóban.
dec. 5. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

"mert hát itt a csonka-országban az ilyen ugye elképzelhetetlen."

Miért lenne elképzelhetetlen? Pesten a 4-6 villamoson rendszeresen van harmonikás fazon (attól függeltenül, hogy amúgy tilos lenne)

dec. 6. 13:29
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as: Nem láttam még sosem, de jó, hogy írod.
dec. 7. 05:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én láttam, de nem indult el a vezető, bemondta hogy szálljon le.
dec. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!